2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آره دقیقا... میخوام هفته ۸ برم که اگه هر چی گفتن بشه روش حساب کرد.... باز نگن برو ده روز دیگه بیا من ...

رويا ٥شنبه كه زنگ زدن بهم خبرو بدن در مورد جواب آزمايش

به من براى سه هفته ديگه ٨آذر وقت براى سونو دادن

عزیزم به جمعمون خوش اومدی..... عزیزم تزریقا در کل دو نوعن زیر جلدی و عضلانی.... زیرجلدیارو که خودت ...

ممنون از لطفت.

امیدوارم خدا کمک کنه و نتیجه مثبت بگیرم.

آیا در این روش میشه تعیین جنسیت کرد....آخه دختر میخواییم....چون یه پسر  دارم.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میفهمت اما سعی کن + فکر کنی.... ایشالله به زودی خبر بتای تپلتو میدی....

ممنونم انا جون ، ان شاالله به دعای شما و دوستان خوبم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
استرست رو. سعی کن کنترل کنی عزیزم.. خود جراح بهم گفت نگران نباش فقط زیر نظر باش ..

الان دکترم بهم گفت باید از جراح نامه بیاری که می تونی این قرصارو بخوری اونوقت کاراتو شروع کنی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم بستگی داره کجا انجام بدی.... جایی مثل نیلو حدودای یک و خورده ای هست فکر کنم..... اما اخیرا د ...

ممنون از راهنماییت آنا جون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آره دقیقا... میخوام هفته ۸ برم که اگه هر چی گفتن بشه روش حساب کرد.... باز نگن برو ده روز دیگه بیا من ...

خيره ايشالا اينقدر فكراي بد نكن مطمئنم تموم ميشه با خير و خوشي 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ممنون عزيزم خدا رو شكر من هم خوبم ، ان شا الله كه معده دردت هم خوب ميشه خانمي ، من هميشه با خودم ميگ ...

ان شاءالله ممنونم 

بلهههه بعد از اين همه انتظار بايد تحملش كنم 😍

فقط ترسم از اينه ك نميتونم خوب بخورم 

ان شاءالله ك هيچ مشكلي پيش نياد 

بچه ها همسرم فقط تااخر هفته قرص داره.قرصاش تموم میشه.هفته ی دیگه اخراش احتمالا پانکچر بشم.به نظرتون ...

آزمایش شوهرت خوب بود سارا، باور کن، تازه میخوای آی وی اف کنیا!! خیلی از اونایی که میان واسه ای وی اف انقدر وضعیت اسپرم همسرشون خرابه که واسه همین اومدن، حالا میتونی بجای قرص اگه خیالت راحت تر میشه و بهت انرژی مثبت میده، معجون گرم و کاسنی و مرکبات که سرشار از ویتامین cهست بدی

خانم ها

راهنمایی کنین لطفا

تو بیمارستان آبان ،(دکتر طرازی) هیسترو برای خراش،هزینه چقدر میگیره بیمارستان؟ هزینه پی آرپی بادکترطرازی چقدر درمیاد.؟ واینکه آیا دکتر طرازی توبیمارستان آ بان پی آرپی میکنن؟

آبان بر میکرو و انتقال فرش و فریز چقدر میگیره؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها نوشته بود خوردن خرمالو ایرادی نداره ولی زیادش خوب نیس هر روز نخورید چند روز یه بار ی دونه بخورین.

بچه هاتو دوران انتقال تو غذا رب بریزیم ایراد نداره؟

چون من انتقال قبلیم فقط گوجه میریختم اصن رب نزدم

عزیرم نگران رشدش نباش اون هر چی بخواد از بدنت میگیره..... مهم این وسط خودتی که بدنت کم نیاره..... ...

سلام آنا جان ان شاءالله ك همينطور باشه 

والا وقتي تعطيلات دو س روز هست خونه مامانم ك ميرم يكساعت راهه 

بازم همينم فرقي نميكنه 

اما در كل نميتونم پسرم مدرسه هستش

ممنونم از راهنماييت  

الان س روزه هم كمرم درد ميگيره هم دست و پاهام انگار راه رفته باشه يا با دستم زيادي كار كرده باشم 

ديروز وقت دكتر داشتم ك متاسفانه دكتر نبود ميخواستم بهش بگم برام كلسيمي مكملي چيزي بده ك نبود حالا هفته ي بعد برم 

راستي ديروز سونو كردم برا طول سرويكس الحمدالله خوب بود ٣٧ 

سلام دوستان خوبم ، وای من یه کمردرد شدید گرفتم که اصلا نمیتونم بشینم ، کمرم داره نصف میشه😂😂 بنظرتون اثر امپول پروژسترونه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بچه ها همسرم فقط تااخر هفته قرص داره.قرصاش تموم میشه.هفته ی دیگه اخراش احتمالا پانکچر بشم.به نظرتون ...

سلام

همسرتون فرتیل آید مصرف میکردن؟ چند ماه مصرف کردن؟ 

بنظر من که دیگه نخر.😁

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.