2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام ازادي سر رودكي بعني نبش خيابان رودكي كه ميخوره تو ازادي اسم ازمايشگاهشم ازاديه من ازمايش دخيره ...

فقط از amh, مرسی

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
آخه دکترگفت نازکه بایدشنبه بیای بازم چکت کنم دکترطرازی واسه شنبه نوبت دادبخداخیلی عذاب کشیدم تابه ای ...

عزیزم روزی یه ساعت پیاده روی تند داشته باش

اگه طبعت معتدله وسرد نیس خوردن پنج عدد گوجه خام در روز ...من پیاده روی رو امتحان کردم 

اگه مستعد یبوست نیستی یه ق نشاسته رو با یه لیوان ولرم مخلوط کن +عسل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایشم منفی شد. عددش زیر یک بود. انگار دیگه هیچ حسی ندارم مغزم از همه چیز خالیه. اگه تو این چند روز ...

واي عزيزم چرا نااميدي حتما خيري توشه سري بعد جواب ميگيري چرا بايد مارو ناراحت كرده باشي اخه كجا ميخواي بري همينجا باش بذار روحيت خوب بشه دركت ميكنم خدايي كه من و تو رو افريده حتما براي ما نقشه هايي داره صبر كن 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
آخه دکترگفت نازکه بایدشنبه بیای بازم چکت کنم دکترطرازی واسه شنبه نوبت دادبخداخیلی عذاب کشیدم تابه ای ...

به هيچ جات حساب نكن حرف مردمو اونا هميشه حرفي براي گفتن دارن منكه فاميلو بوسيدم گذاشتم كنار به چه دردي ميخورن فقط فضولي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه ها من خیلی تب دارم این نشونه ی خوبیه یا بد؟

ایشالله خبرای خوش منتظرته عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ازمایشم منفی شد. عددش زیر یک بود. انگار دیگه هیچ حسی ندارم مغزم از همه چیز خالیه. اگه تو این چند روز ...

عزیز دلم میدونم خیلی حس بدیه ، بهت حق میدم ناراحت باشی ولی غصه نخور گلم ، نهایت نی نی هات یه دوماه دیگه میان تو دلت ان شاالله 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

خاله ام چند روز پیش خیلی تو فکرم گفت همیشه به خودت بگو خداوند هم داناست، هم توانا است، هم بینا، 

گفت هم میبینتت هم دانای مطلق هم توانا ست که قادر به هر کاری هست و وقتی نمیشه حکمتی هست که ما نمیدونیم، خیلی وقتها تو سختی خیری هست 

اناجون من امروز روز دوازده انتقالمه مثبت شدم خداروشكر حالا دكتر بهم قرص پنتوپرازول داده ولي اصل مشكل ...

عزیزم والا من سر هر دو خوردم چون شدیدا معدم مستعده مشکل پیدا کردنه.....

حتی دکتر گوارشم چون پردنیزولون داشتم گفت بخورم که جلو عوارضشو بگیره.....

هم برا پیشگیری خوردم هم برا درمان.....

اتفاقا بد نیست بخوری که معدت مشکل پیدا نکنه.....

اونم با داروهایی که داری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به هيچ جات حساب نكن حرف مردمو اونا هميشه حرفي براي گفتن دارن منكه فاميلو بوسيدم گذاشتم كنار به ...

اره واقعا باید فامیلو کنار گذاشت، خوباشون که ترحم الکی دارن یا فقط آدرس دکتر میدن، بداشونم خوشحال میشن از ناراحتی ما

الهی عزیزم خیلی برات ناراحت شدم واقعا شکست خیلی حس بدیه خودم نمیدونم پس فردا که میرم ازمایش چه عکس العمری به نتیجه ی ازمایش نشون میدم ولی دیگه کاریه که شده و باید تلاش کنیم و هیچ کار دیگه ای نمیتونیم کنیم توکل بخدا کنمشکل منفی شدن رو بررسی کن و دوباره انتقال بده و از رحمت خدا ناامید نشو عزیزم ،خدا خودش بهمون کمک کنه 💚💚💚💚💚💚💚🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈