2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
من توي يه سايت خارجي خوندم براي جنين بلاست بين ١-٥ روز اول.من جنين فريز انتقال دادم.امروز روز پنجمه ...

عزيزم من اصلا لك لانه گزينى نداشتم الكى دنبال استرس نباش حنين منم بلاست و فريز بود

دقيقا منم يه هفته قبل از تاريخ اصلى پريودم بى اعصاب شدم و كلى هم گريه كردم مثل هميشه

ازت مى خوام هى دنبال علايم نباشى عزيزم من كه الان ديگه كاملا مطمينم باردارم بازم فقط كمردرد و دل درد گه گاهى دارم فقط همين

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2243377/دعاي-جمعي-جهت-بچه-دارشدن

بچه ها سلام اين تايپيك منه دعي دسته جمعيه هركي دلش خواست ميتونه بياد ٧ نفر باقي مونده ايشالا همه حاجت روا بشن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توي يه سايت خارجي خوندم براي جنين بلاست بين ١-٥ روز اول.من جنين فريز انتقال دادم.امروز روز پنجمه ...

عزیزم نگران نباش تو که مثبت بودی چی شد ...فکرای خوب کن.له علائم نیست.دوست خودم گفت من هیچ علائمی نداشتم فکر میکردم منفیم.شوهرم رو فرستادم جواب بگیره.دیدم مثبته.به علائم نیست.شاد باش دختر...

.فکرشو بکن .الان نی نی هات میگن مامان چرا غصه میخوره.دلت میاد 😀😀😀😀

انشاالله که مامان شدی و به زودی میای با یه بتای تپل..خوشحالمون میکنی..

عزيزم من اصلا لك لانه گزينى نداشتم الكى دنبال استرس نباش حنين منم بلاست و فريز بود دقيقا منم يه هفت ...

مرسي عزيزم از همدليت😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام دوستان . من  امدم ازمایش بدم .. از تک تکتون التماس دعا دارم .که بتام خوب و تپل و نرمال ب ...

عزيزممممم ايشالله بعد از رويا تو دلمونو شاد كني عزيزم😘😘

سلام بچه ها بعد انتقال امپول پروزسترون داشتید یا شیاف ؟؟کدوم بهتره؟؟به من امپول داده میشه توخونه زد ...

ميگن امپول پروژسترون قلق داره.بهتره بره يه تزريقاتي خوب.تازه ميتوني بگي بياي خونه برات بزنن.سر ساعت هايي كه بايد بزني بگو ميان خونه برات ميزنن

عزیزم نگران نباش تو که مثبت بودی چی شد ...فکرای خوب کن.له علائم نیست.دوست خودم گفت من هیچ علائمی ندا ...

نميدونم اصلا خيلي ريختم بهم😭😭😭

عزیزم خودتون خواستین دی اف ای بررسی شه؟یا حتما نیازه قبل از میکرو.من شوهرم همه فاکتورهاش ضعیف بود.ال ...

عزیزم دکتر بعد از ۲بار میکرو منفی برای ما ازمایش دی اف ای نوشت. تحرک و مورفو اسپرم صفر هست.اگه لازم بود حتما دکتر برای شما هم مینوشت.

سلام بچه ها بعد انتقال امپول پروزسترون داشتید یا شیاف ؟؟کدوم بهتره؟؟به من امپول داده میشه توخونه زد ...

من اولش امپول داشتم ..ولی انتقال های بعدی شیاف.

شیاف گرونتره.چون باید خارجی باشه.

اول بار یکی میومد خونه میزد خیلی گرون میگرفت.و اینکه ما تو یه ساختمان با جاری و مادرشوهر هستم .و کلی پله .بخاطر اینکه اونا دیگه ندونن..شیاف خیلی برام بهتره.

منم همسرم اصلا بلد نبود.یه پرستار یه بار یادش داد.اونم برای من زد پیشش بلد شد.خودش میزد.

ولی کلا من از امپول وحشت دارم.اگه جایگزین داشته باشه حتی گرون اونو ترجیح میدم.خیلی ها با امپول مشکلی ندارن..

انشاالله که انتقالت به خیر و خوشی پیش بره به زودی مامان بشی گلم 

عزیزم ذخیرت بالا بود؟ پلی کیستیک بودی؟

انا جون ذخیرم نزدیک ۶

تو رنج ازمایشگاه ۷ پلی کیستیک بود

ولی تنبلی تخمدان دارم.همیشه تخمدانام بزرگ بوده

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من اولش امپول داشتم ..ولی انتقال های بعدی شیاف. شیاف گرونتره.چون باید خارجی باشه. اول بار یکی میوم ...

برو نتجشو زودتر بيا خبر بده منتظريم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي