2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
خيلي عزيزي  خدا ان شاءالله نتيجه ي اين خوبيهات رو ب زودي بزاره تو دلت 😘 عزيزم من چيكاااار كن ...

عزیرم نگران رشدش نباش اون هر چی بخواد از بدنت میگیره.....

مهم این وسط خودتی که بدنت کم نیاره.....

ایشالله بهتر میشی....

راستی یکی از دوستامون خیلی بد ویار بود دکتر بهش گفت اگه هیچ کدوم از تجویزا افاقه نکرد محیطت رو عوض کن.....

اون طفلک حتی دیگه داروهاشم نمیتونست بخوره با هر چی که میخورد حال بد میشد....

بنده خدا یه مدت رفت شمال میگفت خیلی بهتر شدم.....

اگه همچین امکانی هست برات میخواهی یه امتحان کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من  امروز خيلي حالم بده.اعصابم بهم ريخته با همه دعوا دارم.ميخوام فقط بشينم يه گوشه هاي ه ...

نگران نباش.....

هیچی نمیشه....

حالتم طبیعیه....

منم اینجوری میشدم....

خصوصا انتقال آخرم چند رور قبل آز کلا قاطی کرده بودم.....

ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو میدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ب همه دوستان امیدوارم ک همتون ب حق همین ماه عزیز دلتون شاد بشه 

من متاسفانه 5 بار انتقال دادم و منفی شد ب جز یکبار ک مثبت شد اما قلب تشکیل نسد و سقط شد

این دوره دارو مصرف میکنم و انتقال جنین فریز انجام میدم اما نمیدونم چرا دیگه مثل سری های قبل نیستم و انگار ی حالت بیخیالی همراه با عصبانیت دارم و خسته خسته ام .با اینکه اینسری کامل کامل سپردم دست خود خدا ولی بازم میگم برم ببینم چی بخورم چی نخورم ولی بعدش میگم بیخیال این همه تو این چند سال دقت کردی چی شد☺ نمیدونم چرا اینا رو اینجا میگم یهو ب دلم افتاد بیام حرف بزنم .موندم بعد انتقال اناناس بخورم یا ن .اب پرتقال اب هویج 

سری های قبل میخوردم اخه تو بروشوری ک کلینیک بهم داده بود نوشته بود خوبه اما بعد خوندم تو نت ک ن نباید میخوردم و سری اخر ک تیر ماه انتقال دادم ب کل هیچی نخوردم یا بی نهایت کم بازم منفی شد 

حالا سردرگمم ک چکار کنم ک بعد عذاب وجدان نگیرم

عزیزم احتمالا طبق شرایطت گفته والا چی بگم؟

خیلی نگرانم

نظرتو بگو..من پی سی او هستم ..دخیرمو3.5 ..ولی دکتر انقو خسته بود هیچیو نگاه نکرد..فقط از موی زاید و اینکه متفورمین میخورم پرسید

اگه سیکلمو کنسل کنم چی میشه؟با توجه به ابنکه تزریق داشتم

توروخدا جوابمو بده

سلام خانوماخوبين؟ببخشيد ي سوال دارم اونايي ك دوقلو باردارن بتاشون چندبوده؟

سلام عزیزم مامان شدنتونو تبریک میگم انشاله بسلامتی بغلش کنی

عزیزم من سه تا انتقال منفی داشتم تهران انجام دادم،ایندفعه میخوام بیام قم بهم نزدیکتره، ممنون میشم بگی کدوم دکتر بهتره و امکان انتخاب دکتر هست؟؟اگه اشکال نداره مشکلتونو هم بگو ، من همسرم آزواسپرم هست شنیدم قم برای مشکلات مردانه بهتره

براتون درخواست دوستی فرستادم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
رفتم گلم گفت ضربان قلب خیلی خیلی ضعیف هست و رشد هنوز نرمال نشده گفت ۱۰ روز دیگه دوباره برم سونو اون ...

خداروشکر که ضربان داشته عزیزم 

نگران نباش انشالله سری بعد ضربان قلبش محکم تالاب تولوب میکنه 💓💓💓💓💓

خداجونم شکرت       
هیستروسکوپی هیچ عوارضی نداره و همه ش منفعتِ انشالله اینسری مامان میشی دکترتون دلیل انتقال منفی رو ...

نه آندومتر نیستم و هر بار هم که انتقال میداد میگفت به به چه رحم خوبی داری

گرید جنینها هم بار اول 2تا آ و بار دوم 1تا آ و 2تا ب انتقال داد

بتام رفت پایین متاسفانه

انشالله این سری مامانی و ۹ ماه بارداری سالم و راحت رو تجربه میکنی بعدشم نی نی تپل مپلتو بغل میگیری 

اینجا یه دوستی هم هست به نام مادر آینده هستم اگه اشتباه نکنم ایشونم بتاشون پایین اومد یه سری آزمایش دادن و فهمیدن یه جا یه مشکلی هست 

فک کنم بعد این همه سختی ارزششو داشته باشه که آزمایش بدی دوست عزیز 😙😙😙😙😙😙

خداجونم شکرت       
یعنی چی امروز دو تا آمپول زدم یعنی فردا دیگه نمیزنی؟ اگه یه بار بزنی درست نیست.....

دیروز سرخور زدم دکتر گفت نزن دیگه.حالا موندم اگه نزنم اتفاقی نمیفته؟خیلی نگرانم‌.کاش پیام رو ببینی راهنمایی کنی.اخه یک جفتم پایینه میترسم این خون فشار بیاره بهش.یکی از بچه ها گفت امپول اچ سی جی زده دکتر گفته واسه تقویت جفت ؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
متفاوت بوده بعضى ها ٥ روز بعد انتقال بعضى ها ديرتر 

من توي يه سايت خارجي خوندم براي جنين بلاست بين ١-٥ روز اول.من جنين فريز انتقال دادم.امروز روز پنجمه ولي خبري نيست.فقط روز اول يكم لك قهوه اي ديدم كه بنظرم بخاطر اون وسيله بود كه باهاش دهانه رحم رو باز ميكنن موقع انتقال.من ديروز خيلي الكي حالم بد بود از همه عصباني بودم و هي گريه كردم.فكر كنم همه چيز رو خراب كردم😭😭😭😭

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
یعنی چی امروز دو تا آمپول زدم یعنی فردا دیگه نمیزنی؟ اگه یه بار بزنی درست نیست.....

من جواب این سوال دوست دارم بدونم.مامانم دیروز منو ترسوند میگه تو قبلا پروژسترون میزدی پریود میشدی  .بعضیا واسه سقط میزنه.الان دیروز زدم میگه خطرناکه.اخه اویل میزدم.الان چکار کنم خیلی ترسیدم.دکتر هم شنبه هست

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید