2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
ان شاء ا... همه اش جنین میشه و دو بسته برات فریز میکنن عزیزم اولین باره پانکچر کردی؟ داروهات چی بودن ...

لاله جونم سلام خوبین ؟ آزمایش dfi اسپرم نمونه گیری از طریق خون هستش یا از طریق ارضا شدن منی ؟ و اینکه دقیقا ب دکترم بگم ک چی بهم بنویسه میترسم ک مث اون دفعه برام بنویسه و این آیتم داخلش نباشه و منم دقیق نمیدونم ک چی بنویسه . اون دفعه مال کروماتین و این جور چیزا داده بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم  خیلیا چند بسته جنین  دارن و بارها انتقال میدن و نتیجه منفی میشه .خدا بزرگه انشالله ...

اخه من خیلی سختی کشیدم

خیلی تخمک داشتم سریع کیست شدن

و الانم احتمال اب اوردن شکمم بالاست کلی قرص و سوزن و شیاف و سونو و نزدیک ۷ میلیون هزینه 

همه اشم حالم‌بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدااات عزیزم، زنگ زدم قراره عصر برام بیارن. مرسی خانومی

عه پیدا کردی یعنی؟
خدا رو شکر
هر چند وقت یه بار نایاب میشن لعنتی ها

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان میشه این عکسی که میفرستمو برام تحلیل کنید خیلی ممنونتونم

عزیزم متاسفانه خیلی شرایط نامناسبه
تعدادش خیلی کمه
تحرک گرید آ و بی کلا صفر هست
گرید سی هم فقط یک درصده
96 درصد اسپرم ها بدون تحرک و مرده هستن
مورفو م هم صفره

عزیزم کار همسرتون چیه؟
واریکوسل دارن ؟ تا حالا سونو شدن؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

هر کی وهرش آزمایش dfi اسپرم داده میشه ک عکس آزمایش رو برام بفرسته ؟؟ مرسییی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام به همه دوستان آنلاین شدین لطفا کمی اطلاعات درباره رویان و ابن سینا بهم بدین رویان رفتم و فعلا ...

عزیز ترجیحا و تاکیدا !! اگه میخواین تو مرکز سیکل میکرو و درمانی شروع کنین ابن سینا برین

راستش منم اول رفتم ابن سینا، اما دقیقا از شلوغی و انتظار آدم همین شکلی میشه که میگی، همسر من که اینق ...

قطعا مطب خیلی ارامش بیشتری داره
و خوبی اصلیش اینه که ادم تحت نظر یه دکتر هست

عزیزم بچه اول و اونم رویان برا تعیین جنسیت؟؟؟ فکر نکنم بشه..... مطبشم بری وقتی کارهای اساسیش تو مر ...

سلام دوباره،سایت مشکل داشت الان پیام رو دیدم و ممنون

منم فکر می کنم انجام نشه هر چند شنیده بودم حافظی انجام میده،تصمیم گرفتم دکتر عارفی رو امتحان کنم

موضوع دیگه اینه که من سال ۹۲ باردار شدم ولی چون نمیخواستم سقط کردم،بعد از اون تو چکاپ های مرتب مشکلی نداشتم الان عکس رحم و آزمایش روتین و پاپ اسمیر و تست ذخیره تخمدان برام نوشته،حالا یه سئوال اگه بخوام برم پیش عارفی این تستای انجام شده تو رویان رو قبول داره یا دوباره باید انجام بدم

لاله جون یه سوال تفاوت شیاف سیکلوژست ۴۰۰ با شیاف اتروژستان ۲۰۰ چیه؟دکتر من اتروژشتن برام تجویز کرده ...

تفاوتش تو دوزش هست به علاوه اینکه سیکلوژست ماده ی فعال پروژسترون هست و طبیعیه
در واقع پروژسترون سنتزی نیست و عوارض پروژسترون های سنتزی رو نداره

من دادم دق میکنم از اون همه تخمک از ۳۰ تا فقط ۵ تا تخمک بوده و فقط یه جنین تشکیل شده من خیلی داغون ...

خیلی خیلی متاسفم عزیزم
عزیز وقتی تعداد تخمک ها زیاد بشه کیفیتشون میاد پایین
این گفته ی جنینشناسیه که خودم ازش پرسیدم

دوز داروهاتون و شاید نوعش باعث شده کیفیت نداشته باشن
بعدش نپرسیدین بقیه اش چی بوده؟ ایا پوچ بوده یا ازاد شده بوده؟

ان شاء ا... به خواست خدا همین یه دونه جنین برات یه دختر یا پسر ناز میشه توکل به خدا

لاله جون میگم‌که فقط یکی بود😭😭😭😭😭 نمیدونم چرا اینطوری شد

شرمنده داشتم به ترتیب میخوندم
ندیده بودم هنوز تعداد جنین رو

لاله جونم سلام خوبین ؟ آزمایش dfi اسپرم نمونه گیری از طریق خون هستش یا از طریق ارضا شدن منی ؟ و اینک ...

عزز گفتیم که بررسی شکست اسپرم هست یعنی رو خود اسپرم ازمایش میشه
اسمشم اون بار برات نوشتم :SDFA