2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
 اخه من خیلی سختی کشیدم خیلی تخمک داشتم سریع کیست شدن و الانم احتمال اب اوردن شکمم بالاست کلی ...

عزیزم نمیشه سریع کیست بشن که
حتما تایم سونوهاتون دقیق نبوده

ببین دقیق و درستش اینه: روز دوم یا سوم سونو
روز سوم شروع دارو ها
روز روز 6 یا 7 اولین سونوی بررسی
اگه تعاد زیاد بود یه روز در میون سونو
یعنی روز 9 و 11 و 13 و ... تا وقتی سایز فولی ها مناسب بشه

زمانی که اخرین سونو رو رفتین سایز فولیهاتون چطور بود؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام،ابن سینا انتخاب جنسیت هم می کنه برای تنها فرزند نه اولین😁

رویان رو میدونم انجام نمیده
ابن سینا رو نمیدونم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
 اینم آزمایش اسپرم همسرمه که تشخیص وایکوسل هم ندادن😁

تعدادش خوبه
تحرکش یه مقدار کمه مخصوصا گرید آ
مورفو هم لب مرزه
کلا برای میکروخوبه نسبتا

عزیز از رو سونو میشه تشخیص داد واریکوسل رو نه از رو آز

ممنونم فکر می کنم بیمارستان رو امتحان کنم بهتر باشه در مورد ازمایش نظرتون چیه؟

بیمارستان خصوصی منظورتونه؟
در واقع احتمالا منظورتون مطب دکتره
که تو بیمارستان خصوصی ای وی ای میکنه
من خودم هم با مطب دکتر موافقم چون اشراف کامل به بیمار داره و هر بار یه دکتر متفاوت ادمو ویزیت نمیکنه

تعدادش خوبه تحرکش یه مقدار کمه مخصوصا گرید آ مورفو هم لب مرزه کلا برای میکروخوبه نسبتا عزیز از ...

دکتر معاینه کرده و گفتن که واریکوسل نداره که امیدوارم تشخیصش درست باشه چون همسرم فوبیای آمپول و دکتر داره😁 از آنا سئوال پرسیدم از شما هم جسارتا می پرسم ازمایشایی که تو رویان میدیم رو دکترای دیگه قبول دارن یا نیار به تکرار هست؟

بیمارستان خصوصی منظورتونه؟ در واقع احتمالا منظورتون مطب دکتره که تو بیمارستان خصوصی ای وی ای میکنه ...

اره در مورد دکتر عارفی تحقیق کردم به نظر خوب می رسن،نظر شما چیه؟ بیمارستان بهمن رو یکی از دوستان دیشب پیشنهاد کرد که انگاری کاملا مجهزه

سلام دوستان، جواب آز من و ني ني جان شكرخدا خوب شد، ني ني جان پرنسس هستن، فقط دكتر به من فيفول داد كه حاوي فوليك هم هست، الان بايد يدوفوليك رو حذف كنم و فقط اين كپسول رو بخورم؟ اينكه شما آنومالي رو دقيقا چه تاريخي از بارداري دادين؟ 

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
مرسی عزیزم.من هم واقعا منتظر شنیدن خبر خوش از جانب شما و بقیه دوستان هستم

سلام لی لی جون. از صبح به یادت بودم که سایت قطع بود. عزیزم منتظرم که بیای اعلام کنی نتیجه آزمایشت مثبت شده و خوشحالمون کنی😍😍😍

خانمها فردا روز 12 انتقالم هست میخوام بی بی چک بزارم به نظرتون زود نیست؟؟؟ اینکارو بکنم؟؟؟

عزیزم نذاری بهتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جان نمیدونم‌چرا متن جواب هام‌نمیاد و مینویسه امکان باز شدن صفحه نیست یا صفحه ایی موجود نیس ...

عزیزم سایت به روز رسانی داشت شاید واسه اون بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون یه سوال تفاوت شیاف سیکلوژست ۴۰۰ با شیاف اتروژستان ۲۰۰ چیه؟دکتر من اتروژشتن برام تجویز کرده ...

فقط فرقشون تو دزشونه....

یعنی دو تا دویست معادل یه چهارصد هست.....