2777
2789
عنوان

چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 87 پست
دارم به خیانت های شوهرم فک میکنمحس خوبی ندارم

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین

@P_z_314_70

خیانت شوهرم بی محلی هاش اینکه دوهفته سمتم نیومده

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین

@P_z_314_70

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواستم تصمیم گرفتم انجام دادم ولی اینگار خدا نمیخواد همینه تصمیم بگیرم فراموشش کنم یا فراموش که میکن ...

ببین برای منم دقیقا اینطوری بود  ولی هر بار مصمم تر تصمیم میگرفتم فراموش کنم فراموش کردم و خدا بهترین موجودش رو در عوضش بهم داد 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
ببین برای منم دقیقا اینطوری بود ولی هر بار مصمم تر تصمیم میگرفتم فراموش کنم فراموش کردم و خدا بهتری ...

بوده ۷ماه فراموشش کردم حتی وارده رابطه هم شدم ولی یهو بعد ۷ماه خوابشو دیدم یا فکرش یهو میاد مثل بختک میوفته رو فکرش خیلی بگیر نگیر داره مثل فشار سنج یه مدت میگیره فشار میده به روح و روانم یه مدت اروم اروم میشم که حتی یادم نمیاد کیه 

کات کردین دیگ خاهر...باید بیخیال بشی

کات نکردیم ادما نزاشتن مادرش خراب کرد خیلی 

مقصر مامانش بود با هرچی بود دهن پسره رو بست همه‌چی خوب بود عالی شب باهم‌حرف زدیم ۳ساعت کلی‌صحبت کردیم مثلا همیشه فردا اون شب مامانش زنگ زد من کلی بد و‌بیراه دیگ پسره رفت هیچ‌خبری ازش نشد