2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم یادمه یکی از دوستان هندونه زیاد میخورد قندش بالا رفته بود یه لحظه یادم افتاد..... حواست باشه ...

کلا میوه ها قند شون بالاس

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم هپارین هم داری؟ اگه داری اسم شرکت هپارینت چیه؟ و اینکه میسوزونه یا نه؟

انوکسپارین دارم عزیزم

شرکت داروسازی اسوه

شوهرم برام میزنه گاهی اوقات میسوزه و تا حالا یکی دوتاش کبود شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل همسر من!!!!!! خخخخخخخخخ..... اولین آمپولیم که زد پروژسترون بود، یعنی از سختترین شروع کرد و انص ...

شوهر منم خوب میزنه به مامانم اینا میگم دیگه آمپول داشتید نرید بیرون یه حرفه ایشو خودمون داریم  

فقط این وسط من یه دوره ای موش آزمایشگاهی بودم  

بله عزیزم.2تا آمپول پروژسترون 50 و 2 شیاف 400.اما متاسفانه نتونستم شیاف خارجی پیدا کنم و دارم ایرانی ...

من سه شنبه آزمايشم دارم

نميدونم هر چي به ابن سينا ميگم من خونريزيم قطع نشده ميگه بالاترين دوز دارو رو داديم 

نميدونم چي كار كنم ؟؟!!

عزیزم ممنون شکر خدا بهتره..... دارو نیاز نداره درمانش به استراحت نیاز داره..... اما خوب خیلی بهتر ...

خداروشکر، انشاءالله که بلا دور باشه از سر همتون.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم برا منو همسرم انجام نیده..... دوره ندید یه کم مطالعه کرد و با اصرار من جرات کرد، اولین تزریقو ...

من که آمپولای زیر جلدیم رو میدونم خودم باید تزریق کنم، آمپول عضلانی رو میزنه همسرم، اما بعدش آب قند لازم میشه!!! داستانی دارم به خدا.فشارش میوفته رنگ و روش میپره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من که تقریبا هر روز لک قهوه ای رو بصورت خفیف  دارم

ببخشید دقیق توضیح میدم مال من مثل لک پری نیست. رقیقه نمیدونم بخاطر اینه که تا بحال ترشح سفید آبکیداشتم بخاطر اونه که رقیقه. همین رقیق بودنش باعث میشهکه زیاد ب نظر بیاد اما واقعا نمیتونم بفهمم در چه شرایطی هستم!

سلام به همه

دوستان آنلاین شدین لطفا کمی اطلاعات درباره رویان و ابن سینا بهم بدین

رویان رفتم و فعلا اول راه و تشکیل پرونده ام

شلوغی و انتظارش روح آدمو افسرده می کنه 

لطفا دوستانی که رفتن یا اطلاعات دارن بگن دکتر حافظی و رمضانعلی رو می شناسن؟

سلام بچه ها منم سه سالوسه ماه باردار نمیشم تنبلی تخمدان دارم که با امپولا خوب میشه شوهرمم اسپرمش ضعیف بود که داره تقویت میشه 

قبل عید که یکم شرایط بهتر بود iuiکردیم ولی منفی شد 

حالا این ماه دکتر گفته دوباره برم براiui

بچه ها من خیلی میترسم اگه خدای نکرده نگیره خرجivfزیاده 

کسی هست جدیدا ivfکرده باشه چقد پاش دراومده؟؟؟

کاشکی منم بارداربشم شاید بایه آمین شماهمه چیزدرست شد😔😔
آنا جون امثال من که لک بینی داریم به نظرتون اگه لبنیات و ترشیجات که طبعشون سرده بخوریم خوبه؟؟ ...

عزیزم والا کلا لبنیات و ترشیجات برا طبع سرد توصیه نمیشه و ترشیجاتم ترجیحا نخورین در هر حالت بهتره.....

نشاسته هم برا کسی که مستعد یبوسته خوب نیست شمام که لک داری و بهتره یوبس نشی که ببخشیدا زور نزنی.....

شیر سویام برا کم کاری و آندومتریوز خوب نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان جدیدا کسی آمپول پرولوتون ایرانی خریده ؟ میدونه قیمتش چند شده ؟ یا شیاف سیکلوژیست خارجی میدونی ...

عزیزم من پرولوتون جدیدا نخریدم یعنی نسخه دارم هنوز نخریدم اما یادمه شیاف رو برام تو نسخه کمربند و کرم زده بود که انگاری دیگه نیست و دیدم فرتژیسیت یا یه همچین چیزی میده گفتم اصلا شیاف نمیخوام دکترم گفت دیگه شیاف نگیرم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com