2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

آنا جان همسرتون بهترن؟ چون نمیرسم همه رو بخونم فقط از رو پست یکی از دوستان متوجه شدم ایشون کسالت دارن. انشاءالله که بلا دوره. اگه دنبال دارویی چیزی خواستی بری، بگو من برات انجام میدم، چون ظاهرا دست تنهایی و شرایطت با وجود بارداری و پرنسست شاید یه کم سخت باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون سلام من این ماه میخام خودم طبیعی اقدام کنم باید روزهای 10-12-14-16-18-20 اقدام کنم دیگه م ...

عزیزم اگه تخمکگذاریت باشه چند روز میتونی پشت سر هم اقدام داشته باشین...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الان بعد از صبحانه که چای شیرین و چند لقمه پنیر و گردو خوردم یه ساعت بعدش ۱۳۹ بود خوبه به نظرت ؟ میخ ...

عزیزم خیلی اطلاعات از رنجشون ندارم.....

اما سعی کن دیگه تا وقتی پیش دکتر نوفتی قند و شیرینیجات و برنج و نون و امثالهم رو محدود کنی.....

هندونه چی زیاد میخوری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان همسرتون بهترن؟ چون نمیرسم همه رو بخونم فقط از رو پست یکی از دوستان متوجه شدم ایشون کسالت دار ...

عزیزم ممنون شکر خدا بهتره.....

دارو نیاز نداره درمانش به استراحت نیاز داره.....

اما خوب خیلی بهتر شده.....

فکر کنم یکی دو هفته ای بهترم بشه.....

ممنون که به فکرمون هستی عزیزم.....

جواب yasyy جون!!!!!

عزیزم خوب تحرک و مورفو خیلی کمه و تقریبا هر دو صفرن.....

عزیزم حتما همسرت با اورولوژ مشورت کنه و مکملهای لازمو بگیره.....

خنک نگه داشتن بی ضه هارو هم جدی بگیره.....

لباس زیر تنگ ممنوع.....

شلوار لی و تنگ ممنوع.....

سونا و جکوزی و حموم داغ ممنوع.....

سیگار و الکل و قلیون و.... ممنوع.....

تست دی اف آی رو هم حتما تو مرکز ناباروری انجام بدن.....

سرخ کردنی و فست فوت و هله هوله ممنوع.....

اضافه وزن داره؟

چربی بالا داره؟

کبد چرب داره؟

میوه و سالاد و کلا هر چی که آنتی اکسیدان داره براش خوبه.....

طبعشو شناسایی که و تغذیش بر اساس طبعش باشه.....

اگه طبعش گرم بود تو خوردن گرمی احتیاط کنه!!!!!

شبها یه ربع کمپرس یخ رو بی ضه ها بذاره.....

سلام دوستان میشه این عکسی که میفرستمو برام تحلیل کنید خیلی ممنونتونم

عزیزم جواب پستت بالا پست قبلیه!!!!!!

رپلای کردم بدون پستت اومد.....

ببخشید یه سوال دیگه الان که لک بینی داریم باید طاقباز بخوابیم؟ یا به پهلو هم اشکال نداره؟

والا من که نمیتونم یه سره به پشت بخوابم.به پهلو هم میخوابم.ولی نمیدونم درستش چیه واقعا

عزیزم ممنون شکر خدا بهتره..... دارو نیاز نداره درمانش به استراحت نیاز داره..... اما خوب خیلی بهتر ...

سلام به همگی

آنا جون خدارو شکر ...ان شالله هر چه زودتر حالشون خوب بشه وسلامتیشون روبدست بیارن !

ليلي جان آمپولاي شما ٥٠ هست يا ٢٥  شياف هم ٤٠٠ هست درسته؟ من يه آمپول ٥٠ با دو شياف رو ه ...

بله عزیزم.2تا آمپول پروژسترون 50 و 2 شیاف 400.اما متاسفانه نتونستم شیاف خارجی پیدا کنم و دارم ایرانی استفاده میکنم

ليلي جان آمپولاي شما ٥٠ هست يا ٢٥  شياف هم ٤٠٠ هست درسته؟ من يه آمپول ٥٠ با دو شياف رو ه ...

شما روز چندم انتقال هستین؟کی آز دارین؟کاش به دکترتون بگید خونریزی قطع نشده شاید یه آمپول اضافه کنه