2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان عزیز . امکانش هست که میکرو ناموفق به خاطر کمبود ویتامین دی باشه?

بله عزیزم چون کمبودش میتونه مانع لانه گزینی بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم  منظورم این بود که این 4تا تیکه طلا هم که یعنی پس اندازمونه برا ماشینمون میره&nbs ...

عزیزم نگران نباش ، اگه تهرانی ، بیمارستانهای دولتی آی وی اف با تخفیف عمل انجام میدن ،،ولی داروهاتو‌خودت باید بگیری ، یعنی به جای ۲.۵ تقریبا ۲۵۰ تومن ارت میگیرن ، بقیه پول دوا و‌درمانت میشه که با ۳-۴ تومن اگه مشکل خاصی مباشه سرهم میاد ، بیمارستانهای شریعتی ، مهدیه، امام خمینی ،،، اینا دارن ،، ولی ایشالا راهت اونورا نمیفته و‌ خودت بدون نیاز به درمانی طبیعی باردار میشی‌و پولی که قرار بود خرج آی وی اف‌و‌وی یو‌آی کنی ،‌خرج زایمانت و خرید لباس بچه میکنی ،،

من دادم دق میکنم از اون همه تخمک از ۳۰ تا فقط ۵ تا تخمک بوده و فقط یه جنین تشکیل شده

من خیلی داغون شده روحیم

نمیدونم صلاحم چیه

نمیدونم چرا استخاره واسه رفتن پیش این دکتر خوب اومدم

من ایمانم داره ضعیف میشه

یک هفته است خونه مامانمم

اصلا توان ندارم همه اش هم قرص و سرم و تخم مرغ کباب دوغ

دیگه حالم داره بد میشه

سلام لاله جون عزيزم اينوفوليك و بخورم ؟! الان دارم كيوتن 30 و پروكسيد ميخورم  ولي اينوفوليك ...

عزیزم ترکیباتش با اینوفولیک فرق داره میتونی بخوری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
وااااای خدا بیچاره شدم قندم خیلی بالاست حالا چکار کنم عکسشو گذاشتم میشه ببینید    

متاسفانه خیلیه
قند ناشتات خوبه اما بعدش خوب نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من دادم دق میکنم از اون همه تخمک از ۳۰ تا فقط ۵ تا تخمک بوده و فقط یه جنین تشکیل شده من خیلی داغون ...

عزیزم  خیلیا چند بسته جنین  دارن و بارها انتقال میدن و نتیجه منفی میشه .خدا بزرگه انشالله با همین یک جنین مادر میشی تازه دوماه بعد ای وی اف شانس بارداری طبیعی داری 

ممنونم خیلی لطف دارین دیروز رفتم پانکچر از این همه فولکول و... فقط ۵ تا تخمک داشتم خیلی نارا ...

ان شاء ا... همه اش جنین میشه و دو بسته برات فریز میکنن
عزیزم اولین باره پانکچر کردی؟
داروهات چی بودن؟ سینال داشتی؟

خیلی مراعات کن تا شکمت اب نیاره

فدااااای محبتت لاله جان. قد دنیا خوشحال شدم. انشاءالله شازده پسرت به سلامتی بیاد بغلتون

خواهش میکنم عزیزم

پس تو خصوصی بهم پیام بده ادرس بده برات بفرستم