2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام بچه ها نشاسته بعد انتقال چه نشاسته ایی هستش؟؟؟آخه نشاسته زیاد داریم

عزیزم فقط حواست باشه اگه مستعد یبوستی نخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانمها صبحتون بخیر  من امروز روز 10 انتقالم هست و هیچ علائمی ندارم دیگه داره استرس میگره ...

عزیزم اصلا قبل آز علامت ملامت نداریم.....

هر علامتیم کسی داشته مال داروهاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای خدا بیچاره شدم قندم خیلی بالاست حالا چکار کنم عکسشو گذاشتم میشه ببینید    

عزیزم از رنجش چیزی نفهمیدم اما نگران نباش نهایت انسولین میگیری.....

وااااای خدا بیچاره شدم قندم خیلی بالاست حالا چکار کنم عکسشو گذاشتم میشه ببینید    

آهان متوجه شدم ببخش سرم خیلی درد میکنه یه لحظه نتونستم تمرکز کنم.....

ممنونم خیلی لطف دارین دیروز رفتم پانکچر از این همه فولکول و... فقط ۵ تا تخمک داشتم خیلی نارا ...

عزیزم دیگه فکر نکن ایشالله همه جنین عالی میشن......

احتمالا تحریک بالا بوده و فولیکول پوچ داشتی با اینکه زودتر آزاد شدن......

به هر حال ایشالله با همین جنینا مامان میشی.....

بچه ها چند روز بعد از پانکچر میگن چندتا جنین تشکیل شده من که اون همه تخمک داشتم همه اش داغون شد و ش ...

عزیزم خوب تخمک که معلوم نبود چند تا بودن شما فولیکولات زیاد بودن....

بعد پانکچر پنج تا تخمک ازشون گرفتن.....

ذخیرت بالا بود؟

داروهای تحریک تخمدانت زیاد بودن؟

بچه ها چند روز بعد از پانکچر میگن چندتا جنین تشکیل شده من که اون همه تخمک داشتم همه اش داغون شد و ش ...

عزیزم کم کم سه روز بعد معلوم میشه.....

آنا جون من آمپول انوکسا با پروژسترونو دو ساعت فاصله میدم کمه؟ آخه شبا جفتشو شوهرم میزنه

دو ساعت کم کم باید فاصله بیفته.....

من صبح قبل رفتن میگفتم انوکسانو بزنه.....

شبم پروژسترونو میزد.....

اگه این مدلی باشه بهتر باشه ببین امکانش هست؟

اما دو ساعتم خوبه یعنی اگه نتونستی نگران نباش.....

لیلا جون من برای علی گرفته بودم یه بسته اش مونده یعنی چند تا دونه بیشتر نخورد ازش اگه پیدا نکردی بگ ...

فدااااای محبتت لاله جان. قد دنیا خوشحال شدم. انشاءالله شازده پسرت به سلامتی بیاد بغلتون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وااای ثمین جون چه خاکی به سرم بریزم   میترسم این مدت رو جنین تاثیر بد گذاشته باشه منکه نمیدون ...

عزیزم نگران نباش چیزی نشده.....

عزیزم برنجم کم قند رو بالا نمیبره.....

نگران نباش با رعایت پایین میاد و نهایتش انسولین برات تجویز میشه......

چرا که نه.... تو این مدتم به خودت برس..... باشگاهم برو..... پیلاتس عالیه.....

آنا جون سلام

من این ماه میخام خودم طبیعی اقدام کنم

باید روزهای 10-12-14-16-18-20 اقدام کنم دیگه

من دیروز روز10 امم بود ک نزدیکی داشتم

امروز 11 امم ولی خیلی دل درد دارم فکر کنم تخمک گذاریم باشه

باید فردا نزدیکی داشته باشم؟

عزیزم نگران نباش چیزی نشده..... عزیزم برنجم کم قند رو بالا نمیبره..... نگران نباش با رعایت پایین م ...

الان بعد از صبحانه که چای شیرین و چند لقمه پنیر و گردو خوردم یه ساعت بعدش ۱۳۹ بود خوبه به نظرت ؟ میخا دو ساعت بعد ناهار هم با دستگاه بگیرم ببینم چنده 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉