2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا هستن افراد نااگاهی ک اظهار نظر میکنن

عزیزم با افراد خبره مشورت کن

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
خودمم دلم نیست

خونه و ملک شاید رشد کنه ولی هیچوقت هیچوقت رشدش مثل طلا نیست

پشیمون میشی اگه این کار رو بکنی

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿

من برای خرید خونه ای که توش ساکنم فروختم چون آسایش خودم و خانوادم برام مهم تر بود، ولی راستش فکر نکنم اگر برای ملک دیگه ای بود این کار رو می کردم چون تاثیری در آسایش خودم و خانوادم نداشت.🤷‍♀️

کاش اینقدر خونه و زمین راکد بمونه تا هر کسی میخواد خونه بخر نه اینکه ی عده دو سه تا خونه داشته باشند ...

نهایتا تا یکسال دیگه راکد هست 

با اوضاع کشور ملک جهش بی سابقه تجربه میکنه