2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085455 بازدید | 687306 پست
با مصرف دگزا گوشام چرک کردههیچی نمیشنومفک کنم از دگزا باشهروز ۱۰ انتقالم

بسلامتی عزیزم انتقال دادی مبارکت باشه ان‌شاءالله نتیجه مثبت میگیری.عزیزم ممکنه ازهمین دگزا باشه کورتون ها علارغم فوائد شون عوارض هم دارن مخصوصا دگزا خیلی قویه ایمنیتو پایین آورده مستعدعفونت شدی الانم ک فصل ویروس سرماخوردگیه.خودتوتقویت کن اگ اذیت میشی دکتر برو حتمابگوک انتقال داشتی داروهای متناسب باشرایطت بدن

بنظرت چرا گوشام چرک کرده؟بخاطر دگزا است؟میتونم ازیترو مایسن یه دوز مصرف کنم؟از دکترم پرسیدم ؛گفت نم ...

عزیزم آزیترو جزدسته گروه bهست ومصرفش توبارداری پرخطرنیست ولی ب نظرمن ریسک نکن حتمادکتربرو شایدعلتش چیزدیگه باشه داروی دیگه واسه درمان بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزیترومایسن بخورم یا اموکسی سیلین؟برای عفونت گوش

برای عفونت گوش نمی‌دونم ولی برای قبل انتقال اکثرا داکسی سایکلین ۱۰۰ و مترونیدازول ۵۰۰ میدن 

اینام آنتی بیوتیکه دیگه فکر میکنم برای عفونت گوش هم جواب بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
تو سیکل انتقال هم میدن انی بیوتیک؟؟؟پاییز فقط انتی بیوتیک خوردم بخاطر عفونتشدیدم

بله میدن .....بعضی از دکترا جزو روتیناشونه .....ولی دکتر من فقط برای اونایی که عفونت دارم میده .....اما من خودم میخورم چون تو پاتولوژی هم سی دی ۱۳۸ مثبت بود 

بچه ها من هنوزم دارم سونو آزمایش میدم هر روز تو رویانپدرم درومدخیییلی سخته این پروسه ای ک برا من در ...

الهی بگردم باپیامت اشک توچشام جمع شددرکت میکنم عزیزم منم چقدر این راه ها رورفتم ترافیک وبدن دردکشیدم.... آخرشم دکترا نتونستن کاری کنن دست ب دامن خودم شدم خودم دارم تلاش میکنم ولی.... بادل شکستم ازخدا بهتریناروبرات آرزوکردم خواهرعزیزم

ن عزیزم من روز هجده تازه می‌خوان سونو کنم😭گفت چهار پنج روز بعدش انتقال ینی 23 یا 22 پریود

دوره پریودت چند روزه است که دکتر گفت روز ۲۲یا ۲۳ میتونی انتقال بدی ؟

عزیزم سلامت باشی ممنونم اره الان بخدا حاضرم مطلق باشم جایی نرم اما تهش شیرین باشه اصلا دلم میخاد بمی ...

انشاالله

عزیزم سوره حاقه رو بنویس همیشه همراهت باشه فقط موقع دستشویی و حمام ازخودت جدا کن.جلوگیری میکنه از سقط

الهی بگردم باپیامت اشک توچشام جمع شددرکت میکنم عزیزم منم چقدر این راه ها رورفتم ترافیک وبدن دردکشیدم ...

فدات شم عزیز دلم ببخشید باعث ناراحتیتون شدم

انشاالله ک خداوند ب هممون کمک کنه

امشب همه تون رو دعا کردم عزیزم

انشاالله همه ما ب ارزومونو برسیم

🥹🥹🥹🫂🫂🫂💋💋💋

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دوره پریودت چند روزه است که دکتر گفت روز ۲۲یا ۲۳ میتونی انتقال بدی ؟

۲۸ روزه گفتم پریود نشم یهویی گفت با این آزمایشی ک هر روز میگیریم از شما تشخیص میدیم کی پریود میشی خیالت راحت باشه

۲۸ ماه پیش پریود شده بودم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...