2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085497 بازدید | 687306 پست

مامانای گل من ۱۴ ماه قبل پانکچر شدم و هایپر هم شدم 

بعد یک هفته پانکچر پریود شدم و قرص ال دی خوردم این هفته هم پریود بشم میشه ۲ پریودی بعد پانکچر میتونم انتقال بدم ؟؟ 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پروژسترون چی؟

اینا خیلی راحت می‌تونستن پروژسترون بهم بدن ک بره بالا

گفتن نه باید طبیعی بره بالا!

خب اینجوری ک خودم داشتم اقدام میکردم طبیعی! فقط منو کشوندن اونجا ده بار دستامو سوراخ کنند😁😁😁😁

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

سلام به همه 

تو رو خدا جوابم بدین.

من دیروز تو اول هفته ۶ رفتم سونو که گفت ساک حاملگی خالیه و فردا بیا

دیشب کلی گریه کردم و امروز رفتم سر کار ولی مرخصی ساعتی گرفتم و زودتر برگشتم همین که رسیدم خونه و رفتم سرویس یه لخته خون اندازه دو بند انگشت ازم دفع شد. یعنی سقط کردم؟؟

الان خیلی کم خونریزی دارم

تو رد خدا اگر میدونین جوابم بدین😭😭😭

بله عزیزم بلانسبت شدیم موش آزمایشگاهی 😁😁😁😁

دور از جونت عزیزم انشالله که نتیجه مثبت بشه برات گلم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
یعنی تخمک خودش آزاد شده و بدن آماده لقاح هست

واسه بارداری طبیعی؟ من فکر کردم قبل انتقال اینکارا لازمه؟