2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیروزم دوست پسرم که ۴ ۵ روز پیش باهاش کات کردیم یه گردنبند با دوستم برام فرستاده بود گفته بود اینو برا اون خریده بودم نمیخوام بدم به غیر بعد منم بهم پیام دادم و تشکر و... بعدا بد تر دعوا کردیم و واقعا همه چی تموم شد بهترین هدیه تبود ولی گرفتنی خیلی ذوق کرده بودم انداختم دیشب اشغال 

روسری و گیره روسری از طرف دانشگاه واسه روز دختر 😍💞

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

همین روز مادر از پسرم خانمش یه نقاشیه تا شو داده بود که دورشو قیچی کنن تا کنن روش هرچه دوست دارن برا مامانشون بنویسن نوشته بود مامان خیلی دوست دارم وقتی بهم داد خیلی ذوق کردم شاید اگه چندین میلیون بهم میدادن تا این حد ذوق نمی کردم

خوبه عمه های شما ۱۲ میلیون خرج میکنن براتون عمه های من فقط بلدن فتنه به پا کنن

خصلت عمه هاس 

البته من خودمم آینده عمه میشم😂

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
دیروزم دوست پسرم که ۴ ۵ روز پیش باهاش کات کردیم یه گردنبند با دوستم برام فرستاده بود گفته بود اینو ب ...

با خوندن این کامنت هرچی جلوتر میرفتم غیر قابل پیش‌بینی تر میشد نوشته هات ..😅

مسی‌من‌غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک    کنریپ  بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود