2777
2789
عنوان

دوست دخترمو چ کنم

987 بازدید | 52 پست

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2025-01-05-10-43-17-617_com.google.android.apps.messaging_4w3.jpg

چ کنم باهاش رک و راست نمیگه چرا میگه مامانم گیر داده ک ما نمی تونیم باهم باشیم و فلان و اینا الان می خوامش دوسش دارم دختر خوبیه

همانا بود که دانا بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب خودتو ب مادرش ثابت کن

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

داداشم ببین حوصله نداشتم لینکو باز کنم ندیدم ولی دختری ک بی دلیل میگه مامانم گفته حرف نزنیم خودش داره کنسلت میکنه قضیه مامان و اینا همش فیلمه

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

سرچی اخه؟

ی مورد بهتر گیرش اومده 

البته ببخشید همینقدر رک حرف میزنما

اگ واقعا دوست داشت همجوره پات میموند تجربه دارم خودم با سختی پای نامزدم موندم خانوادمو راضی کردم کلی فحش شنیدم بازم کوتاه نیومدم چون دوسش دارم اینم اگ دوست داشت بخاطر ی حرف همینقدر راحت نمیومد بهت بگه بهم پیام نده کات کنیم

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋