2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085488 بازدید | 687306 پست
سلام عزيزم ايشالله فرزندتون سالم و صالح باشه و به موقع بياد پيشتون، ببخشيد ياد اوري ميكنم بارداري قب ...

سلام گلم ممنونم انشالله 🙏۲۲هفته بخاطر نارسایی یهو سرویکس پایین دهانه رحم باز شد با این ک هر دو هفته هم سونوچک میشدم 

سلام عزیزم. ببخشید من جواب میدمبعداز انتقال اصلا گرم نکن .هرکاری میکنی تا قبل از انتقال. من روز انتق ...

ممنونم عزیزم که جواب دادی

الان 4 روزه که انتقال دادم

خیلی محتاج دعا هستم این چهارمین انتقالمه تو خونه همش جوراب پشمی پوشیدم پاهام مدام سرده 

قسمت دل و شکمم هم سرده یعنی شکمم رو گرم نگه ندارم؟

از روز دوم انتقال زیر دلم و کشاله رونم درد میکنه و تیر میکشه 

فقط شب و روز دارم دعا میکنم خدا به این انتظار 8 ساله پایان بده

بچه ها برام دعا کنید

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای منم کلی قرص استرادیول و استرومارین واژینال و اینا دادن اما بالا نرفت ،دکتر گفت برای تو از نوع م ...

رز جون، شما تونستی شیاف واژینال  اسیدلاکتیک واگیسان رو تهیه کنی؟ این رو هم یه دوره امتحان کن. البته ربطی به ضخامت نداره ولی به نظرم وقتی شرایط رحم مناسب باشه و مشکل ژنتیکی نباشه سیکل ماهانه شرایط طبیعیش رو طی میکنه. شما که این همه خرج میکنی این هم که ضرری نداره استفاده کن.

ممنونم عزیزم که جواب دادیالان 4 روزه که انتقال دادمخیلی محتاج دعا هستم این چهارمین انتقالمه تو خونه ...

سلام عزیزم منم انتقال سوممه و شنبه انتقال دادم وهارروز میگذره روز پنجمم 

منم مث شما پاهام یخه پریشب لرز کردم با دوتا پتو خوابیدم کشاله رونمم درد میکرد اما امروز دیگه دلدردم ندارم 

تومل برخدا ان شاءالله هردومون به خواسته دلمون برسیم

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...برای مثبت شدنم صلوات میفرستی؟

سلام‌دوستان پزشکمبرام قرص کلومفین لتروزل خر کدوم دوتا هرشب بت کابرگولین هرسه روز یکی از وقتی که خورد ...

عوارض کلومیفن و  لتروزول هم میتونه باشه. حالا چرا اینقدر زیاد دارو داده؟ آلمان فقط کلومیفن میدند و از لتروزول استفاده نمیکنند البته دلیلش رو من نفهمیدم

سلام عزیزم دوشنبه رفتم دکتر گفت همون جمعه که بیای بیمارستان سرکلاژ رو باز میکنم. دیگه معاینه نکرد

ان شااله که به سلامتی زایمان میکنی و دخترت گلت به سلامتی میاد بغلت. کلا زایمان چه طبیعی چه سزارین استرس داره. اما یه کمی استرس هم همیشه خوبه. اگه زایمان طبیعی انجام میدی، سعی کن قبلش غذای سنگین نخوری ولی با خودت کلی خوراکی مقوی کوچیک ببر، مثلا خرما و شکلات و..

من تایید نمیکنم حرفشون رو ولی این روغن، روغنی هست که مصرف خوراکی داره،اینهمه آدم مصرف میکنن، مشکلی ه ...

من توی اداره بهداشت کار میکنم چون شما دیدی کسی مصرف کرده و موردی نداشته دلیل نمیشه سالم باشه!!!

خیلیا خیلی چیزا مصرف میکنن ولی درست نیست به خدا

ممنونم عزیزم که جواب دادیالان 4 روزه که انتقال دادمخیلی محتاج دعا هستم این چهارمین انتقالمه تو خونه ...

الهی که بحق این ماه این شب همه مادر بشن 

شما هم این بار نتیجه بگیری و بسلامتی بعد از ۹ ماه جگرگوشتو بغل بگیری

سلام مامانای حال و آینده حالتون چطورهیه سوال اونایی که مثبت شدید بعد از آزمایش فعالیتتون در چه حدی ه ...

سلام من هم سر کار میرم البته دکترم گفته خیلی شدید فعالیت نکنم. کارای خونه رو هم در حد پخت و پز انجام میدم اما نظافت و شست و شو اینا با همسرم