2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7083215 بازدید | 687101 پست
پس چرا انقد زیاد؟چیو بررسی میکنن؟

میگ باید هر روز بیای ک ببینیم کی تخمک آزاد میشه  برای انتقال جنین آماده شی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی که هرکی تو راه آی وی اف و چشم به راه منتظره درد کشیده طعنه شنیده دلش شکسته خونه اش صدای بچه ندا ...

الهی اممممین😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام خانوماامروز ششمین روز انتقالمهیک ساعت خوبم یه ساعت بعدش فقط گریه میکنم بعدشیه ساعت عصبی و بداخل ...

ایشالله خدا کمکت کنه عزیزم...

منم باید تنها باشم تو خونه مثل شما

سلام شوهرتون بیوپسی شدند یا خیر؟

خیر

تحت نظر دکتر اطرج هستن 

منتظرم جنیم سقط بشه مجدد اسفند ماه پانکچر بشم

وضعیت اسپرم خیلی بهتر شده دکتر گفت میتونم اسفندماه پانکچر بشم فقط امیدوارم جنین دفع بشه تا اون موقع

سلام‌دوستان پزشکمبرام قرص کلومفین لتروزل خر کدوم دوتا هرشب بت کابرگولین هرسه روز یکی از وقتی که خورد ...

عزیزم من ی دونه گابرلین خوردم تادم مرگ رفتم اول بینیم کیپشدسرگیجه گرفتم وقتی بلندشدم بعدش تپش قلب دیدم نمیتونم سرپابمونم درازکشیدم گلاب ب روت حالم بدترشدبالاآوردم بهترشدم دیگ نخوردم ترسیدم حقیقتش البته ب من 2تادونه گفته بودبخور. ببین جایگزین گابرلین چی هست اونوبخور

من پانگچر رو سه سال پیش رفتم.درد نداشت

بچه دومت عزیزم؟ 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ممنونم عزیزم که جواب دادیالان 4 روزه که انتقال دادمخیلی محتاج دعا هستم این چهارمین انتقالمه تو خونه ...

نهال جان مبارک باشه انتقالت عزیزم انشاءالله بحق همین شب حاجتتو بگیری 3شنبه سفره کوچیک واسه امام موسی بن جعفرانداختم ب نیابت ازهمتون شمع روشن کردم دعای توسل خوندم انشاءالله هم خداهم امام عزیزمون ازم قبول کنه.امشب همدیگه رو دعاکنیم خداارحم الراحمینه میبخشه. التماس دعا 🙏🙏🙏