2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085455 بازدید | 687306 پست
مرسی عزیزم منم سعی میکنم چیزای سرد استفاده نکنم شال کمر پشمی شتر هم گرفتم جوراب پشمی حتی میخوام شلوا ...

مهم نیست خودت رو بپوشون. راه رفتنم خوبه خون‌رسانی رو بهتر می‌کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاالله مثبت شدین؟

نه عزیزم.تو سیکل انتقال نیستم. جنین هم ندارم دیگه.

تست خواب بود. 

من همیشه خوابم مشکل داشت با قرص هم ب زور می‌خوابیدم .تو بارداری ب شدت خوابم مشکل پیدا میکرد . پیش متخصص طب خواب رفتم گفتن که احتمال میدن افت اکسیژن پیدا میکنم تو خواب. که اینم می‌تونه باعث سقط بشه چون بدن نمیتونه اکسیژن خودش و جنین رو تامین کنه. گفتن ی شب برم برا تست خواب.

که جواب اون تست امروز اومد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم خوبین؟من اسپرم همسرم مشکل مورفولوژی و تحرک ضعیف داره ولی تعداد خوبهبنظرتون ما هم باید میک ...

عزیزم تحرک پایین معمولا میکرو انجام میشه چون تو آی وی آف تحرک باید خوب باشه که اسپرم خودش رو به تخمک برسونه و لقاح انجام بشه....

اما تا جایی که می‌دونم لااقل زمان ما معمولا مراکز میکرو انجام میدادن...

روش درمان رو مطمئن باش دکترت و جنین شماست بهتر از هر کسی می‌تونه تشخیص بده ذهنت رو درگیر جزئیات نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اره ایمونولوژی رفتم فقط بهم هیدروکسی کلروکین داد وآنوکسپارین واسپرین من خودم سنم بالاست ویکم آ ...

ای جانم میفهممت....

خوب دوست داره نمی‌خواد بیشتر اذیت بشی....

من کاملا میفهممت....

من هر بار که انتقال میدادم مجبور میشدم پانکچر کنم چون هر دفعه جنینام کم بودن فقط برا اون انتقال می‌رسید....

سه بار پانکچر شدم....

میفهممت.....

همسران حق داره.....

اگه بخوایی مجدد پانکچر کنی حتما باید همه چیو بررسی کنی و شانست رو به بالاترین حد ممکن برسونی که ارزش ریسک مجدد رو داشته باشه....

من دقیق قبل سومین پانکچر هر چیو که می‌تونستم بررسی کردیم ایمنی، انعقادی، آندپمتریوز، اصلاح تغذیه، طبع، درمان سردی رحم و....

یعنی دیگه نمی‌خواستم الکی الکی دارو بگیرم تا جایی که ممکن بود شانسم رو بالاتر بردم و خدارو شکر جواب گرفتم....

انشالله اگه می‌خوایی مجدد بری برا پانکچر اینو در نظر بگیر یا اینکه اهدایی هم خودش یه راهه برا رسیدن به هدفت.....

برات بهترین بهترینارو از خدا میخواهم عزیزم.....

مممنونم عزیزم ولی خیلی نگرانم

عزیزم منم از این تیر کشیدنا داشتم....

نگران نباش اما حتما با دکترت مطرح کن فقط برا اینکه خیالت راحت بشه چون آرامشت مهمه....

ممنونم عزیزم که جواب دادیالان 4 روزه که انتقال دادمخیلی محتاج دعا هستم این چهارمین انتقالمه تو خونه ...

عزیزم رحمی که گرمه رو گرم نمیکنن اما رحمی که سرده نیازه که گرم بشه.....

گرم کردنم با حرارت دادن نیست که همون شال پشم شتری که می‌بندین رعایت تغذیه و نکات درمان رحم سرد خودش کافیه.....

من چندین بار گفتم هیچ باید و نبایدی وجود ندارد چون شرایط با هم متفاوته.....

کسی که رحمش سرده یعنی نیازه درمانش کنه....

من خودم تا ماه سوم بارداریم درمان رحم سردم ادامه داشت از یه سال قبل انتقام شروع کرده بودم تا ماه سوم بارداریم.....

ممکنه یکی با دو سه ماه جواب بگیره یکی با دو سه سال.....

پس قانون رو فقط بدن هر کسی تعیین می‌کنه!!!!!

عزیزم منم از این تیر کشیدنا داشتم....نگران نباش اما حتما با دکترت مطرح کن فقط برا اینکه خیالت راحت ب ...

اخه مال من تیر نیست دیگه درد میگیره گاهی وقتا و از عصر تا الان دو بار لک دیدم

به دکترم گفتم گفت شنبه بیا

ولی واقعا نگرانم

ان شااله که به سلامتی زایمان میکنی و دخترت گلت به سلامتی میاد بغلت. کلا زایمان چه طبیعی چه سزارین اس ...

ممنون عزیزم🥹❤️❤️❤️

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

اخه مال من تیر نیست دیگه درد میگیره گاهی وقتا و از عصر تا الان دو بار لک دیدمبه دکترم گفتم گفت شنبه ...

عزیزم نگران نباش من خونریزی داشتم یعنی لک نبود وقتی کف دستم رو گرفتم پر خون شد خون قرمز و روون اما الان فرشتم خانومی شده برا خودش.....

سعی کن به خودت استرس ندین.....

انشالله که به خیر و خوشی رد میشه.....

فعلا انجام ندادم. گفتن ۶۰

زیاده من ده تومنم شنیدم 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اتفاقا عفونت رحم رو ضخامت هم تاثیر می‌ذاره باران جان ،درست میگی بگیرم استفاده کنم بهتره دوتا شیاف گف ...

اون یکی لاکتو فلور بود، واسه بازسازی مجدد فلور دیواره رحم.  من میگم حالا شیاف واگیسان رو بگیر حتی توی بارداری هم مصرفش منعی نداره. من تا ۶ هفته اول بارداری هم استفاده کردم. اصلا روی جعبه اش نوشته توی بارداری هم میشه استفاده کرد. من حتی الان هم گاهی استفاده میکنم و خودم تاثیرش رو حس میکنم. مثلا من بعد تموم شدن پری چند روز استفاده میکنم یا بعد رابطه ازش استفاده میکنم. روی جلدش هم نوشته که شیاف رو میتونید بعد پری و بعد رابطه استفاده کنید برای جلوگیری از عفونت، تنظیم pH و حتی خارش هایی که از حساسیته

ای جانم میفهممت....خوب دوست داره نمی‌خواد بیشتر اذیت بشی....من کاملا میفهممت....من هر بار که انتقال ...

عزیزم چرا اینقدر مهربونی،ممنون از راهنمایت ودلگرمیت راضی به رضای خدام هر چی قسمت کنه در خدمتیم 💚💚💚خدا دسته گلات رو برات حفظ کنه 💚💚💚💚

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹