2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085455 بازدید | 687304 پست
هفته ۶م هستمامروز رفتم دکتر ساک حاملگی بود ولی خالی گفت احتمالا بارداریت پوچ. ولی گفت محض اختیاط هفت ...

۶ خیلی زوده عزیزم نگران نباش انشالله نی نی گلت صحيح و سالم 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام رفتم رویان از صبح دو ساعته رسیدم خونه گفتن خوبه همه چی برای س شنبه وقت انتقال دادن ، توکل بخدا ...

عزیزم مایع آزاد هست یعنی چی ؟ 

مگه واسه انتقال مایع آزاد میخواد !!!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام رفتم رویان از صبح دو ساعته رسیدم خونه گفتن خوبه همه چی برای س شنبه وقت انتقال دادن ، توکل بخدا ...

خداروهزاربارشکر عزیزم انشاءالله بسلامتی انتقال میدی وبانینیامیای خونه وچشم وچراغ خونت میشن😍😍😍

نمیدونم والا ولی بیرون هم سونو رفتم گفت هفته بعد باز سونو بده

شما بذار ۷ هفته تموم شد برو. ان شااله که جنین و قلبش رو هم میبینی. میدونم سخته و استرس داری ولی اگه خدای نکرده پوچ بود الان کلی مساله داشتی! من دو تا بارداری پوچ داشتم‌ یعنی ساک و جنین بدون قلب. واسه هر دو تا کلی درد داشتم، لکه بینی داشتم. صورتم وحشتناک ریخته بود بیرون و کلی علائم اینجوری . حتی سر دومیش اونقدر دردم زیاد بود که گریه میکردم. زنگ زدیم آمبولانس آمد منو برو بیمارستان 🙈

دوستان یه سوال بی ربط بپرسم، کسی بوده لثه اش دردناک شده باشه یعنی ابسه کرده باشه و بعد بیبی چکش مثبت شده باشه؟ منظورم اینه حدودای وسط سیکل تا آخر سیکل این مشکل رو پیدا کرده باشه و بعد آخر سیکل بیبی چک مثبت شده باشه؟

عزیزم مایع آزاد هست یعنی چی ؟ مگه واسه انتقال مایع آزاد میخواد !!!

برای من لتروزول دادن فقط قبل انتقال بعد آنقدر سونو کردن آزمایش گرفتن گفتن باید پروژسترون باید طبیعی بره بالا ینی کلا همه چیم باید طبیعی پیش می‌رفت حتی تخمک گذاری و آزاد شدن تخمکم گفتن یک روش جدیده ، بعد امروز ک سونو کردن گفتن مایع آزاد داره زیاد تخمکم آزاد شده بود 

ینی این دوره خیلی رفتم رویان تقریبا برای سونو و آزمایش هر روز رویان بودم از دوم سوم پریودم ب بعد ینی تا امروز ک هجده نوزده پریودم بود

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خداروهزاربارشکر عزیزم انشاءالله بسلامتی انتقال میدی وبانینیامیای خونه وچشم وچراغ خونت میشن😍😍😍

فدای تو بشم 

ممنونم عزیز دلم

ایشالله همه منتظرا انتظارشون تموم شه...🥹

هفته ۶م هستمامروز رفتم دکتر ساک حاملگی بود ولی خالی گفت احتمالا بارداریت پوچ. ولی گفت محض اختیاط هفت ...

ایشالله ک پوچ نیست نگران نباش عزیزم 🫂🫂😊😊

برای من لتروزول دادن فقط قبل انتقال بعد آنقدر سونو کردن آزمایش گرفتن گفتن باید پروژسترون باید طبیعی ...

چه جالب تا حالا نشنیدم همچین موردی..

انشالله خوب پیش بره برات