2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085455 بازدید | 687306 پست
منم اولاش اینجوری بودم .ولی از چهار ماه دیگه رویه عوض شدطبق شرایطم .میدونم شرایطت سخته ولی به نتیجه ...

عزیزم سلامت باشی ممنونم اره الان بخدا حاضرم مطلق باشم جایی نرم اما تهش شیرین باشه اصلا دلم میخاد بمیرم و روزا ک قبل کشیدم بر نگرده برام دعا کن اینبار بچمو ب سلامتی بغل بگیرم 🥺اینبار ک انتقال میدادم ب خدا گفتم خدا جون اگه منفی بشم ناراحت میشم اما کم یادم میره زود  زوری ازت نمیخام   اما اگه دادی برام حفظ کن اگه قراره خدایی نکرده زبونم لال روزای بد تکرار شه همون منفی شم حالا ک خدارو شکر مثبت شدم و خدا معجزشو بهم نشون داد خودشم حفظشمیکنه ب خودش سپردم 🥹

خیلی برام عجیب بود باران جان، جواب تست، در طول اون مدتی که اونجا خواب بودم ۹۰ بااار تنفسم قطع شده😵‍ ...

چه جالب! منو شوهرمم غلظت خون داریم،به نظرم خیلی تاثیر منفی داره روی باروری! خودمم که هم سیاهی رفتن چشم رو دارم هم نفس تنگی که احتمال زیاد مشکل خونی هست که مربوط به همون غلظت و عدم جریانش میشه! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیز دلم مرررسی🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔😔😔😔

تو این روند فقط سعی کن آروم باشی 

استرس واقعا تاثیر منفی می‌زاره

هرچند استرس نداشتن سخته ولی خب آدم باید خودش رو کنترل کنه. منم پانکچر کردم همون تا بهم بگن چند تا جنین مردم و‌ زنده شدم. البته برای من ی سال و نیم پیش بود و تصمیم گرفتم انتقال ندم

سلام خانوماامروز ششمین روز انتقالمهیک ساعت خوبم یه ساعت بعدش فقط گریه میکنم بعدشیه ساعت عصبی و بداخل ...

طبیعی  بخودت مسلط باش منم میکرو کردم هیچ کس نمیدونست تازه بعضا آزار هم میرسوندن

فقط با قرآن و دعا خودمو نگه داشتم و خدا خواست مثبت شد

•{﷽}•

—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱

#سوره_حشر

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله⭐🌈ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق 🪽🍓

#روز_۲۸

۱ـ golshid_mommy🌈

۲- nesa66 ⭐

۳- alaae 🌈

۴- الا11543 ⭐

۵- س۱۳۶۷🌈 

۶- مامانو_سوفی ⭐

۷- خدایاتومیدانی🌈

۸- سحربانوو68⭐

۹- مهتاب444 🌈

۱۰- سارایییی ⭐

۱۱- ماهییا 🌈

۱۲- ssseffat ⭐

۱۳- داداشممم 🌈

۱۴- favali ⭐

۱۵- یامنان🌈

۱۶- نهال۶۴۶۷ ⭐

۱۷- نگار۸۰ 🌈

۱۸- نهالیم ⭐

۱۹- رادیس۱۲ 🌈

۲۰- گندمک۱۱ ⭐

۲۱- shiva_ab 🌈

۲۲- rose_710 ⭐

۲۳- zhiyan74 🌈

۲۴- ارکیدهابی⭐

۲۵- atrin_arsen_atrina🌈

۲۶- joooodi⭐

۲۷- اهسته 🌈

۲۸- سپیدارجوجو ⭐

۲۹- avaaajon 🌈

۳۰- آلادیا ⭐

۳۱- پونهoo 🌈

۳۲- ماهورجان ⭐

۳۳- panizpaliz🌈

۳۴- عبدالواحد⭐

۳۵- هیوا666 🌈

۳۶- شطرنجی ⭐

۳۷- زلیخاه۱۴۰۲🌈

۳۸- zohrehjafari ⭐

۳۹- گیسوگلابتونم🌈

۴۰- سهیلا_جون ⭐

۴۱- ۲aftab 🌈

۴۲- قاصدک_بیخبر⭐

۴۳- sarayyyyyy 🌈

۴۴- baharrr7878 ⭐

۴۵- مارپلههههههه🌈

۴۶- atitalebi ⭐

۴۷- آسمانیترینم 🌈

۴۸- happygirlss ⭐

۴۹- کاپیتالاسیون 🌈

۵۰- شیلا28 ⭐

۵۱- razleilaa 🌈

۵۲_ mmmmmmzzz ⭐

۵۳_ @معجزات    

۵۴- @خب_که_چی_بشه    

۵۵- @زینتیار    

۵۶- @بانو113    

۵۷- maral_99

۵۸- sofiya73  

۵۹- 5golnarges 

۶۰- samin3835 

۶۱- _sharareh_

۶۲- طلوع۲

۶۳- merino

۶۴- پروانه۲۱

۶۵- خب_که_چی_بشه

۶۶- _بهاره_

۶۷- فطررس

۶۸- خانومیییی

۶۹- زهرااااباااانو

۷۰- آسمان۱۴۰۲

۷۱- aooooo

۷۲- زی666666

۷۳- baaaanoo67

۷۴- نازنینnazi

۷۵- زهراعروس

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹-

۸۰-

«وتُظَن أنها النَهاية ثُم يُصلِحَ الله كُل شَيء »

وگمان میکنی که پایان است ، سپس خداوند همه چیز را درست میکند ‌:) ️

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بعد درمان هم داره عزیزم؟

گفت دو راه داره فقط یا یه دستگاه هست اونو بخرم که شب ها با اون بخوابم که ماسک داره که تنظیم میشه اکسیژن تامین بشه. یا هم که یه کمربند پوزیشنی داره که وقتی می‌بندی نتونی به پشت بخوابی‌ .گف این دستگاه از روز اول مشکل رو حل می‌کنه ولی کمربند سه ماه باید استفاده بشه و دوباره برم تست خواب تا ببینیم اثری گذاشته یا نه.

متاسفانه دستگاه هم خییییلی گرونه حدود 35 تومن ایناست. دکتر گف معمولا بیمه تکمیلی 80% شو میده. حالا باید شنبه بریم بیمه ببینیم میدن یا نه. توکل بخدا.

دکتر که تاکید داشت تا قبل حل نکردن این مسأله دنبال آی وی اف نرم فعلا. 

امشب از همگی التماس دعا دارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم از خدا میخوام به حرمت این روز و ماه عزیز که مثبت بشیم هردومون دیگه چه علائمی داری؟ من حتی با ج ...

وای عزیزم منم همینجوری نوک انگشتان هم با جوراب سرده 😐

دوست دارم بزارمش رو آتیش از بس سرده

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام بچه‌ها شب لیله الرغائب بیاین برای هم دعا کنیم امشب از ته دل

الهی که هرکی تو راه آی وی اف و چشم به راه منتظره 

درد کشیده طعنه شنیده دلش شکسته خونه اش صدای بچه نداره و در حسرت 

الهی به حق این شبهای عزیز دامنش سبز دلش شاد بشه زندگیش لا اومدن بچها شیرین بشه 

الهی آمین ❤️❤️ 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نمی‌دونم به خاطر دگزا باشه یا نه ولی آنتی بیوتیک بخور ضرر نداره ،تازه تو سیکل روتین بعضی دکترا هست ک ...

تو سیکل انتقال هم میدن  انی بیوتیک؟؟؟

پاییز فقط انتی بیوتیک خوردم بخاطر عفونتشدیدم

😉