2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ذهنمو درگیر کرده واقعا

ببین تو که نمی تونی بری آرایشگری بعد آشپزی😐، آرایشگری هم کم خرج نداره ، قدمای کوچیک بردار برای آشپزی تا برسی به همونی که میخوای، اینجوری سردرگم نمیشی

میتونی فعلا ارایشگری بری شرایطت که جور شد اشپزی ولی زمانو از دست نده

دقیقا، زمان خیلی برام مهمه! 

یکی اینجا گفت سرآشپزی دوره های آنلاین داره! اگر بدونم واقعا خوبه که کلا مشکلم حل میشه در غیر این صورت باید به آرایشگری جدی فکر کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

برو آرایشگری یاد بگیر اول حالا که شرایط سراشپزیو نداری ببین بعدش چی میشه

اوهوم، از همه مهمتر برام اینه که یه تخصصی داشته باشم

توی خودارایی خیلی خوبم، توی عروسیا فکر میکنن رفتم آرایشگاه(اینجوری به خودم یه امیدی میدم  )

آخه ریسکیه! باید کارت خیلی خوب باشه! آشپزی یه حسن دیگش برای من اینه که میدونم دستپختم خیلی خوبه! چه ...

این کاربر نمی دونه که آشپزی هم کم درآمد نداره ، به خودت ظلم نکن تو برای این کار استعدادشو داری 

فقط آشپزی، از توی نت یاد بگیر تا شرایطش درست بشه، با قدمهای کوچیک حتی اگه صد سال طول رکشه

هعی

وسیله هاشو خورد خورد میخریدم به امید اینکه به مرور هم یاد بگیرم هم وسایلم جور بشه! خیلی دوس دارماااا

بعد از کلاسای آنلاین فقط باید برم یه آزمون بدم درسته؟

نمیدونم عزیزم میگم تومحیطشون قراربگیرکم کم سررشته کاردستت میاد من تجربه ای ندارم به اونصورت باید بااونایی که حرفه ای هستن اشنابشی یکی ازاشناهامون فقط توکاردیزاین غذا بود الان توتهران باچندهتل ورستوران کارمیکنه

گاهی انسانم آرزوست