2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بروی ماهت عزیز دلممم، زنده باشی گلم ان شاالله در آینده نزدیک میای قشنگتر از اینها برامون توصیف‌ ...

ممنونم سحر جانم.

بعد سحری خوابیده بودم خواب دیدم ۸ تا نوزاد ی روزه اوردن گذاشت کنارم😍😍 منم تو خونه خواب بودم. همه شون تو قنداق بودن . بیدار شدم داشتم ذوق مرگ میشدم🤩 . فقط تو خواب میدونستم اینا از من ب دنیا نیومدن از پرورشگاه اومدن یا از کجا. بعد بعضی شون خواب بودن بعضی شون اروم با دستاشون بازی می کردن . یکی شون لباشو هی تکون میداد و مشخص بود دنبال شیره. منم انقد استرس داشتم ک ینی تو ساک هاشون شیر و... گذاشتن یا نه. رفتم اون کوچولو رو ک گشنش بود برداشتم شیر بدم بهش با اینکه میدونستم سینه خودم شیر نداره ولی گفتم حداقل بچه مشغول بشه بلکه تا اون موقع از ساکشون چیزی  پیدا کنم. بچه ولی سینمو نمی گرفت هی سرشو تکون میداد بتونه جاگیر کنه😁 که از خواب بیدار شدم🥺🥺🥺

از وقتی بیدار شدم همش فک می کردم چرا ۸ تا؟من که فقط ۶ تا جنین فریز دارم چرا تو خواب ۸ تا بچه دیدم. با خودم فکر می کردم شاید غیر این ۶ تا در اینده قراره دو تا دیگه هم اضافه بشه.

چند دقیقه پیش یهو یادم افتاد که نی نی ها و جنین هایی ک از دست دادم دقیقا ۸ تا هستن😭😭😭 نی نیام تو خواب از بهشت اومده بودن پیشم😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم سحر جانم. بعد سحری خوابیده بودم خواب دیدم ۸ تا نوزاد ی روزه اوردن گذاشت کنارم😍😍 منم تو خون ...

ان شالله با همین انتقال جاشون برات پر میشه و به زودی چراغ خونت روشن میشه لایق باشم حتما زمان زایمانم دعات میکنم که انتقالت مثبت سه

سلام بچها کسی بوده تو ماهای اول بارداریش وزن زیاد اضاف کنه؟ من تو یک ماه 7کیلو اضاف کردم دکترم گفت رژیم بگیر مسمومیت بارداری نگیری  چیکار کنم دیگه وزن اضاف نکنم همشم ضعف میرم نمیتونم نخورم اما کم میخورم. یعنی میشه پیاده روی کنم بهتره خیلی ترسوندم میترسم هیچی بخورم 😔😔

ممنونم سحر جانم. بعد سحری خوابیده بودم خواب دیدم ۸ تا نوزاد ی روزه اوردن گذاشت کنارم😍😍 منم تو خون ...

سلام عزیزم

خیره ان شاء الله 

تعبیرش اینه که وصال نزدیکه🤩

نی نی ها برات خبرای خوب آوردن🥰

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم من که اون موقع ماما بهم گفت پیاده روی نکن،  سعی کن وعده هاتو کوچیک کنی، 😘

بعد وعده هاتو کوچیک کردی دیگه وزن اضاف نکردی؟؟ ممنونم عزیزم دکترم گفت مسمومیت بارداری نگیری ترسیدم اومدم اینترنت خوندم همه 8/9ماه این حرفو بهشون میزنن خطر ناکم  هست من در ب در و تو 3ماه گفت کلی نگران شدم ولی فشازم پایینه فقط چاق شدم 😔😔

بعد وعده هاتو کوچیک کردی دیگه وزن اضاف نکردی؟؟ ممنونم عزیزم دکترم گفت مسمومیت بارداری نگیری ترسیدم ا ...

نه من اضافه وزن نداشتم، فقط بخاطر قند که لب مرز بود اون موقع ، پرسیدم پیاده روی برم که گفت نه نرو، گفت مثلا کاری چیزی داشته باشی ۱ ربع اینا بری عیب نداره ولی به قصد پیاده روی نرو، 

استرس نگیر ، فقط مصرف کاهو و سبزیجات و بیشتر کن، 

خیار خیلی خوبه، قندم پایین میاره 

نه من اضافه وزن نداشتم، فقط بخاطر قند که لب مرز بود اون موقع ، پرسیدم پیاده روی برم که گفت نه نرو، گ ...

باشه گلم ممنونم اخه از سبزی هم بدم میاد 😥من قبلا کار میرفتم باردارک شدم نرفتم بهداشتم الکی گفت جفتم پاینه فقط خابیدم تو عیدم فقط گزو اجیل خوردم فقط میگم کاش از استراحت و خوردن زیاد چاق شده باشم اخه اصلا از جام تکون نمیخوردم😥