2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
بله

آخر فروردین برای بار دوم باید برم انتقال امیدوارم به منم ال دی نده . بهش حساسیت دارم هر وقت میخورم صبحش با تپش قلب و حالت تهوع بیدار میشم . 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم،ثمینم مثل منه فعلاگذاشته کناردرمانو،الهیکه هرجاهستی دلت خوش وتنت سلامت باشه خواهری،خیلی ...

سلامت باشی عزیزم ، الهی که شما و ثمین جون و همه منتظرها خیلی خیلی زود دلشون شاد بشه . 

آخر فروردین برای بار دوم باید برم انتقال امیدوارم به منم ال دی نده . بهش حساسیت دارم هر وقت میخورم ص ...

به سلامتی ان شاالله اینبار دست پر باشیم همگی 

دکترتون کی بود

میتونی بگی ال دی نده بهت 

بله عزیزم

مشکل ناباروری داشتید؟

مراحل ای وی اف سخته؟

چقدر زمانبره؟

ببخشید سوالام زیاد شد

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
عزیزم یه بند انگشت بیرون باشه طبیعیه بیشتر از اون داخل نمیره ولی کرم رو کاملا پر کن .معمولا دکترا می ...

ممنونم عزیزم ک جواب دادی❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام نذرتون قبول  چقدر اسم کاربری تون اشناست  تو تایپیک لوبیا نبودیذ؟ شما برای تعیین جن ...

سلام عزیزم

بله

اونجابودم دوسال پیش

فعلا دارم روهمسرم کارمی کنم بدون تعیین انتقال بدیم

یه دخترداریم دوست دارم یه دخترویه پسرم داشته باشم چون دخترم تنهانباشه

ولی میگه ممکنه دوقلودختربشه

هرچی خداصلاح بدونه راضیم

خدایابه امیدخودت🌺
بچه هاااا نی نی من پسره 😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤ جشن تعیین جنسیت گرفتیم 😍😍😍 ولی یه ضد حال خوردم کسی که ...

وای عزیزدلم

خداروشکر که شب خوبی برات بوده وحال دلت خوبه

خداهمیشه دلت وشادکنه

چقدرانرژی گرفتم🤩🤩🤩🤩

خدایابه امیدخودت🌺
سلاااااااااام عزیزدلم😍😍😍 خوبی؟ منور کردی سایتو😍🤩  چقد عاااالی توصیف کردی😍😍 الهی همیشه ص ...

سلام بروی ماهت عزیز دلممم، زنده باشی گلم ان شاالله در آینده نزدیک میای قشنگتر از اینها برامون توصیف‌ می‌کنی 😍

خبببب خدا رو شکرررر، ان شاالله این دفعه همه چیز عااالی پیش می‌ره و مامان خانم برمی‌گردی 😍💋

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم چقد خوب توصیف کردی واقعا یه لحظه رفتم تو هپروت 😍😍😄 خدا حفظش کنه دختر نارتو عزیزم  اس ...

ای جان دلممممم، ان شاالله به زودی خودت لمس و تجربه کنی گلم، اسمش ❤️رقیه خاتون❤️ گذاشتیم گلم، دخترم نظر کرده ایشون هست 🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم