2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست
باران جان ان شاالله طی روزهای اینده نی نی نازت رو بغل بگیری و زایمان راحتی داشته باشی میشه بگین تغ ...

ممنون فطررس جون. پیامهات رو خوندم، لطفا تا زمانی که سونو واژینال ندادی و مطمئن نشدی ناامید نشو. ان شااله که میایی به زودی میگی که قلب نینی هم سالم دیده شده.

راستش چون مجدد وارد سیکل میکرو میشدیم و نسخه و داروها رو هم گرفته بودیم، بهش فکر نمیکردم و تغذیه خاصی نداشتم‌. به همسرم از سه ماه قبلش اورتومول فرتیل پلاس میدادم (البته یه دوسالی هر ویتامینی که به نظرم خوب بود بهش میدادم). ولی خودم در کل یکسالی بود که فمبیون یک، کیوتن ۵۰، امگا ۳ (تقریبا ۴ ماه) مصرف میکردم. ولی به نظر خودم بعد مصلحت خدا، کپسولهای واژینال واگیسان که عصاره شیر بود، به من خیلی کمک کرد و احتمالا شرایط رحمم رو بهتر کرده. توی یکسال (یعنی بعد انتقال منفی اولم) یک ماه کپسول واژینال لاکتو فلور مصرف کرده بودم (تجویز دکترم بود به خاطر بالا بودن سلولهای پلاسما) و بعدش تقریبا مرتب واگیسان رو مصرف میکردم و بعد بارداری هم تا هفته ۶ واگیسان رو مصرف میکردم. ولی بالای همه اینها مصلحت خدا بود که معجزه اش رو بهمون داد. چون همسرم هم استنواسپرمی شدید هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم  ان شاالله انتقال شما کیه آلا جون

معلوم نیس هنوز. شنبه وقت سونو دارم که وضعیت ضخامت رو بررسی کنه. اگه باز ادا درنیاره احتمالا شنبه مشخص بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
والله من برج ۱۱تخمک کشی کردم برایه فردا نوبت دارم چون پلی کیستیکم فعلا دارو بده برایه پریودی بعدا پر ...

پروانه جان شما که پلی کیستیکی یعنی بدون دارو پریود نمیشی که میری دکتر دارو بده ،؟؟

معلوم نیس هنوز. شنبه وقت سونو دارم که وضعیت ضخامت رو بررسی کنه. اگه باز ادا درنیاره احتمالا شنبه مشخ ...

ان شاالله که این سری همه چی به خوبی پیش بره برات عزیزم و موفقیت امیز باشه 

ان شاالله که این سری همه چی به خوبی پیش بره برات عزیزم و موفقیت امیز باشه 

ممنونم عزیزم همچنین❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها کرم واژینال استفاده کردنی زیر دلتون درد میگرفت؟

من امشب اولین باره استفاده کردم زیر دلم درد گرفته میترسم ک نکنه اپلیکاتورو زیاد داخل نبرده باشم؟ اندازه دو بند انگشت ازش بیرون بود.

و اینکه معمولا چقدر از اپلیکاتور رو پر می کنید؟ اونجا چیزی نگفتن تو داروخونه روش نوشته یک چهارم پر بشه. متاسفانه چند بار داروخانه دوز اشتباه گفته بهم برا همین ازینم نگرانم ک درسته یک چهارم یا نه ی موقع کم نباشه؟ کرم واژینالم استرومارینه

عزیزم ببخشید داروهای مکمل هم چیزی نداشتید ؟ من ال ارژنین گرفتم ولی نمی دونم بخورم یا نه 

نه عزیزم چیزی نداشتم از دکترت بپرس

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه منم تا پنج سال تو فکرش نبودم😂😂😂چون عقیده داشتم تا دخترم بزرگ نشده نیاز به توجه و مراقبت کامل م ...

من که میگم بچه نمی خوام دیگه شوهرم هی میگه یکی کمه گفتم حالا ول کن چند سال بشه شاید سختیاش یادم رفت یکی اوردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون فطررس جون. پیامهات رو خوندم، لطفا تا زمانی که سونو واژینال ندادی و مطمئن نشدی ناامید نشو. ان ش ...

ممنونم عزیزم

کپسول واگیسان برای چه چیزی خوبه؟

استنو اسپرمی چی هست ؟ 

سلام به همگی ..بچه ها منم تصمیم دارم بعد دنیا اومدن بچه ..وارد سیکل آی وی اف بشم واس تعیین جنسیت.

میشه یکم کمکم کنین چند وقت بعد زایمان میتونم برم؟ بعد دکتر ومرکزی ک اکثریت راضی هستن اینجا کجاست ؟

❤🥰
دکترم گفت فعلا داروها رو ادامه بدم تا شنبه که آزمایش بدم. 

ان شاالله ک خوش خبر بیای عزیزم