2777
2789
عنوان

چشه بنظرتون 😐😐😐

55 بازدید | 12 پست

وای باورم نمیشه نامزد من که تو بدترین شرایط زنگ میزد حرف بزنیم یعنی هر چقدرم خسته بود یا کار مهم داشت حتما شب زنگ میزد 

الان شب شیشم هست ک بهم زنگ نزده و فقط در طول روز یکم چت میکنیم 😑

تازه هفته پیش من رفتم خونشون این هفته نوبت اون بود گفت سرماخورده نمیاد در حالی که عکسش اصلا اینو نشون نمی‌داد و صداش .

بنظرتون من باید چیکار کنم ؟

یه روز کامل محو شم مثلا تا فردا شب ؟ بعد خیلی عادی بگم گوشی نگاه نکردم 

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

اره همین کاروکن

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                                                   حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم    https://abzarek.ir/service-p/msg/1167349           

نمیتونم رک دلیل بپرسم چون فکر می‌کنه خیلی مهمه و اگه نباشه من به هم می‌ریزم بی‌خیالی کنم پس ؟

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شور و شوق اولیه فروکش کرده حتمأ

یعنی دوسم نداره؟ 

بنظرت ممکنه کسی چیزی گفته باشه بهش؟ 

چرا خب بگو دلیلش رو بپرس

نمیتونم بپرسم چون فکر میکنه می‌تونه با نبودن منو به هم بریزه

ممکنه کسی چیزی گفته باشه بهش؟ 

نه عزیزم لجش در نیار تو تین جور وضعیت ها عادی باش خودت نه سرد نشون بده نه وابسته...

اون تو چت عادیه و میگه دلم برات تنگ شده و اینا اما حقیقتش حس میکنم محبت هاش از ته دل نبست انگار همینجوری میگه

یعنی دوسم نداره؟ بنظرت ممکنه کسی چیزی گفته باشه بهش؟

نه بابا عزیزم... پیش میاد تو رابطه... گاهی دغدقه مالی... دغدقه خانوادگی...  گاهی حتی سردرگمی یا گاهی افسردگی باعث مبشه ادما تو نقشون کم رنگتر شن یه مدت صبر کن اگر ادامه دار شد خیلی رک ازش توضیح بخواه