2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047805 بازدید | 684626 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه گلم ممنونم اخه از سبزی هم بدم میاد 😥من قبلا کار میرفتم باردارک شدم نرفتم بهداشتم الکی گفت جفتم ...

الان چند کیلو هستین ؟ توی کل بارداری باید ۱۲ کیلو اضافه کنی در صورت دوقلویی ۱۶ کیلو توی کل بارداری میشه اضافه کرد توی سه ماه اول هم یک تا دو کیلو مجاز به اضافه وزن هستین سعی کن برنج و نان کمتر بخوری 

عزیزم نتیجه سلفری شما چی شد؟

عزیزم همه چیز رو زده low risk 🤲

جنسیت هم پسر شد 😍

تاریخ زایمان ندیدم توی جوایش 

دو شنبه میرم پیش دکترم خودش بهم میگه

زایمان طبیعی که من میترسم🥴 احتمال زیاد سزارین میکنم عزیزم

عزیزم اسم کاملا سلیقه ایه مثلا ی اسم از نظر من قشنگه ولی از نظر تو شاید اصلا خوب نباشه باید خودت دوس ...

درسته بهارک جان،من به همه گفتم اسم قشنگ بهم بگن من انتخاب میکنم خودم، چیزی پیدا نکردم تا الان 

نه عزیزمن نبودم..من بعداز تشکیل شدن قلبش افتادم لک بینی..قطع نشد بعدش شد خونریزی ..الانم شده خونریزی ...

الهی

ان شاءالله قطع میشه خونریزی نگران نباش

صدای قلبشوچندهفته شنیدی؟

دوقلوداری؟

بتاتون چندبود؟

خدایابه امیدخودت🌺
سلامت باشی عزیزم ۴ اردیبهشت پریود میشم سیکلم شروع میشه حالا نمی دونم چندم پریودم انتقال بده احتمالا ...

دکترمن گفت اززمان شروع پریودی تاانتقال ۴۵روزطول میکشه

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم همه چیز رو زده low risk 🤲 جنسیت هم پسر شد 😍 تاریخ زایمان ندیدم توی جوایش  دو شنبه می ...

به سلامتی عزیزم خداروشکر؛چون من و شما تقریبا باهم هستیم به من۱۰مهر گفتن ولی خب این تاریخ برای زایمان طبیعی هست من دیگه۳۷هفته نهایت۳۸هفته دیگه میگم بچه رو به دنیا بیارن بیشتر دیگه نمیزارم بیمارستان خصوصی میرم

درسته بهارک جان،من به همه گفتم اسم قشنگ بهم بگن من انتخاب میکنم خودم، چیزی پیدا نکردم تا الان 

شما به پهلوی چپ میخوابی یا راست؟چه مدلی میخوابید؟چون تقریبا باهمیم گفتم سوالامو بیشتر از شما بپرسم

عزیزم همه چیز رو زده low risk 🤲 جنسیت هم پسر شد 😍 تاریخ زایمان ندیدم توی جوایش  دو شنبه می ...

به من دکتر ۴ مدل ویتامین داده احساس میکنم زیاده چون آزمایشم ندادم همینجوری داد!حالا شاید دکترمو عوض کنم دوباره فعلا که تا آنومالی دیگه به دکتر نیاز ندارم

من خودم میخوام بزارم لیام 

اسم یونا رو هم دوست دارم 

من کلا دوست دارم اسم ساده و کوتاه باشه خیلی اسمهای سخت و خاص رو نمی پسندم از طرفی چون ایران نیستم حتما باید اسمی بزارم که اینجا هم هست و بچم تو مهد و مدرسه دچار دوگانگی نشه

الان چند کیلو هستین ؟ توی کل بارداری باید ۱۲ کیلو اضافه کنی در صورت دوقلویی ۱۶ کیلو توی کل بارداری م ...

قبل عید53کیلو بودم بعد عید شدم 60با این که ویارم دارم غذاها خودمو نمیخورم 😔😔😔کاش دیگه اضاف نکنم فیکس تو یک ماه 7کیلو 😑😑