2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684631 پست
چرا سونو شکمی گرفته باید واژینال بدی سعی کن هفته ی ۸ یا ۹ بری برای سونو شکمی که قلبشم تشکیل شده باشه ...

دکترم تو مطبش سونو کرد 

ازمایش دادم

عددش ۲۹۳۶ شده که کمه متاسفانه

دکترم دیروز کفت باید عددش بالای ۴۰۰۰ رفته باشه

اینم از انتقال نافرجام من 

مثل همیشه خدا نخواسته 

نه منم تا پنج سال تو فکرش نبودم😂😂😂چون عقیده داشتم تا دخترم بزرگ نشده نیاز به توجه و مراقبت کامل م ...

خیلی عذر میخوام بهارک جان که سوال میپرسم. همسرتون آزو انسدادی بودن؟ اگر غیر انسدادی میخوام بدونم که اونجا الان درمان خاصی براش هست؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم تو مطبش سونو کرد  ازمایش دادم عددش ۲۹۳۶ شده که کمه متاسفانه دکترم دیروز کفت باید عددش ...

عزیزم حیلی متاسفم برای اتفاقی که بداتون افتاده. ببین به نطر من سونو گرافی جای مطمین بیرون از مطب دکترت حتما بدو و وصهیت را بررسی که. ضمن اینکه حتی اگر دور از جون بخواهید سقط کنید باید دوتا سونو معتبر به فاصله یک هفته داشته باشید. انشاالله که کار به اونجا نمیکشه اما اگر سونوگرافی هم تابید کرد من میتونم توصیه هایی برات داشته باشم چون من هم متاسفانه ابتدای سال سقط کردم

خیلی عذر میخوام بهارک جان که سوال میپرسم. همسرتون آزو انسدادی بودن؟ اگر غیر انسدادی میخوام بدونم که ...

باور میکنی نمیدونم اینجا اطلاعات زیادی بهمون نمیدن فقط گفتن که اسپرم همسرم تقریبا صفره و باید ای وی اف کنیم و البته دکتر گفت میتونیم درمان کنیم و دارو استفاده کنیم و تقویتی شروع کنیم شاید به درمان پاسخ بدین و طبیعی باردار شین ولی قطعی نیس و زمانبره و راه دیگه هم آی وی افه که من با توجه به اینکه اونزمان ۲۸-۲۹سالم بود ترجیح دادیم ای وی اف رو انتخاب کنیم 

واینکه اون جنینایی که دارم دیگه کیفیت خوبی ندارن و۳ روزه هستن تو بارداریم به شوهرم میگفتم اگه یه زما ...

والله من برج ۱۱تخمک کشی کردم برایه فردا نوبت دارم چون پلی کیستیکم فعلا دارو بده برایه پریودی بعدا پری جون تشریف فرما شد وارد سیکل انتقال بشم به نظرم شوهرت درست میگه من الان از اسفند ۹۸تو این راهم متاسفتنه خیلی زمان بره بعدشم شکر خدا جنین داری فعلا ابنارو انتقال بده انشالله میگیره برات چون یه بارداریم داشتی قطعابهتر باردار میشی الان جلوگیی داری 

باران جان نمی تونم تگ ات کنم امیدوارم حال خودت ونی نی ات خوب باشه

ممنون شادی جون. خدا رو شکر.

خیلی خوب نیستم امروز پیش مامام بودم. دردام زیاده و هنوز حالت تهوع میاد و میره. کلا بچه ام زیاد تکون نمیخوره، فقط خودش رو سفت میکنه.  توکل به خدا این هفته باقی مونده به سلامتی سپری بشه و بچه ام سالم بیاد بغلمون. ان شااله که شما و تمام دوستان باردار این جمع هم به سلامتی هفته های باقی مونده رو سپری کنید و به سلامتی زایمان کنید.

عزیزم جاش تنگ شده که کمتر تکون می خوره.دیگه فضای رحم براش کوچیکه.انشاا....سر وقتش بیای خبر سلامتی خودت ودختر گل ات بدی.

این هفته های آخر که رنگ وبوی انتظار می گیره دیرتر می گذره ولی همش بعدا میشه خاطره❤️

شادی صدام کنید
عزیزم جاش تنگ شده که کمتر تکون می خوره.دیگه فضای رحم براش کوچیکه.انشاا....سر وقتش بیای خبر سلامتی خو ...

ممنون شادی جون. کلا توی کل بارداری زیاد حرکت بچه ام رو حس نکردم، فقط گاهی شبها اون هم مثل بقیه نبوده که بگم شدید بوده، مثل یه ماهی حس میکنم که حرکت میکنه یا ضربان قلبش رو حس میکنم. بچه ام زیاد وزن نگرفته، کلا شکمم هم زیاد بزرگ نشده. فردا نوبت بیمارستان واسه معاینه دارم. توکل به خدا، حتما دخترم سالم و سالم میاد بغلم. ما منتظر این معجزه ناز و رحمت خداییم.

ممنون شادی جون. کلا توی کل بارداری زیاد حرکت بچه ام رو حس نکردم، فقط گاهی شبها اون هم مثل بقیه نبوده ...

باران جان انشالله بزودی گل دخترت صحیح و سالم بغل میکنی 😍😍 

چرا زودتر زایمانت نمیکنن اخه الان دیگه هفته ات خوبه 

ممنون شادی جون. خدا رو شکر. خیلی خوب نیستم امروز پیش مامام بودم. دردام زیاده و هنوز حالت تهوع میاد ...

سلام عزیزم اتفاقا منم از صبح بچه زیاد تکون نمیخوره مثل قبل و مدام خودش رو سفت میکنه حالا فردا صبح وقت ماما دارم ولی نگران شدم 

ممنون شادی جون. کلا توی کل بارداری زیاد حرکت بچه ام رو حس نکردم، فقط گاهی شبها اون هم مثل بقیه نبوده ...

انشاا...

نکران نباش بعد از زایمان حسابی بخور انشاا...چه شیر خودت بخوره چه شیر خشک بخوره سریع وزن می گیره.

مهم اینکه صحیح وسلامت این ۹ ماه بارداری پشت سر گذاشتی بقیه اش دیگه چالش های شیرین مادرانه است که انشاا...قسمت تمام خانم های چشم انتظار بشه.

شادی صدام کنید