2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا دلم ی جوری شد دخترم خیلی مریض میشه این اولین باره دعاش کرده ی نفر مرسی🥲🥲

قربونت عزیزم 

با اجیل و خوراکی های مقوی تقویتش کن سیستم ایمنیش بره بالا 

اگه خالی نمیخوره اب هویج بگیر با بستنی یا شیر موز ۴ مغز اسیاب کن بده بهش بخوره 

من بچه هام کوجیک که بودن زیادسرما میخوردن یه بار بردم پیش یه پروفسور گفت خانوم شما سیستم ایمنی بچه رو تقویت کن اگه سرماهم بخوره زود خوب میشه همینم شد 

شیره گوشت بهش بده کلا تقویتش کن

قربونت عزیزم با اجیل و خوراکی های مقوی تقویتش کن سیستم ایمنیش بره بالا اگه خالی نمیخوره اب هویج بگیر ...

ای  خواهر آلرژی داره جز برنج سیب زمینی هویج و چندتا چیز دیگه هر جی بهش میدم اسهال شدید میشه بالا میاره دلش درد میکنه نمیتونه بخوابه وگرنه از خدامه🥲

ای خواهر آلرژی داره جز برنج سیب زمینی هویج و چندتا چیز دیگه هر جی بهش میدم اسهال شدید میشه بالا میا ...

عزیزم انشالله بلا به دوره خوب میشه بزرگتر که بشه 

حمد خوندن مادر برا بچش شفاست هر وقت احساس میکنی بیمار شده یا داره میشه یه ایت الکرسی و با ۷ تاحمد یا ۷۰ تا حمد بخون زود خوب میشه بارها امتحان کردم و تاثیر داشته