2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
بنظرم همین الان سیسمونی رو شروع کن به گرفتن من یهو سنگین شدم. نفسم میگرفت تا ۸ و نیم ماه خوب بودم. ب ...

من شاید زیاد سنگین نباشم.ولی بیشتر کسلم و حوصله ندارم کاری کنم.

زیاد توی خم و راست شدن اذیتم.

وگرنه راحت راه میرم و کارهای ایستاده رو دوسدارم.

۳۴ هفته انشاله میرم وسایل بخرم.

اینم بگم شکمم زیاد بزرگ نیس.

ورمم ندارم تا الان خداروشکر

😉

شیرخشک واقعا کمکیه بزرگیه برام اونو بخام قطع کنم فقط باید بشینم شیر بدم بعد اکثر وقتام سینه هام شل و ...

ببخشید من یهو رفتم عزیزم شارژ گوشیم تموم شد پسرم افتاد رو دنده لج یهویی نمیدونم چش شد نتونستم تا الان بیام...

عزیزم نمیگم کلا قطعش کن منظورم اینه اگه بعدها شیرخشک دادنت باعث میشه کلا بچه شبا ازت شیر نخواد کمتر بهش بده که شبا حداقل یه بارم شده خودت بهش شیر بدی مث من نشه ازبس شبا بهش شیر ندادم تا صبح کم کم شیرم کم شد از همون موقع هم بچم وزنش کم شد و لاغر،، درصورتی که تا قبل ۷ ماهگی تپلی بود اما الان همه میگن چقد لاغره ضعیف شده...

البته همین رازیانه خوردن خیلی توی زیاد شدن شیرت تاثیر داره

اگه دوس نداری شیرخشک و قطع نکن چون میگی بچت خیلی ازت شیر میخواد،، روزا یکی دو بار بهش بده بعد شیش ماهگی هم شیر خودت با غذای کمکی براش کافیه دیگه نیازی به شیرخشک نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پستونكوو مامانم سر واكسن دوماهگي به زور داد پسرمم عق ميزد هي ميگفتم ولش كن داره اذيت ميشه گناه د ...

واقعا رو مخن این فامیلای شوهرتا من بودم دهن همشون و سرویس میکردم بخدا...

منم بچم اولش مقاومت میکرد تف میکرد پستونک و که خواهرشوهرم میگفت ولش کن دوس نداره نده بهش ،، بچه منم دوس نداشت و از این حرفا...

البته اون از رو بدخواهی نمی گفت ولی خب چون خودش از پستونک زیاد خوشش نمیومد هی بهم میگفت بچه نمیخواد نده...

منم میگفتم بچه که حالیش نیست من باید به خیلی چیزا عادتش بدم تو زود کوتاه میومدی با بچت که الان بچت هر سازی میزنه باید باهاش برقصی دیگه😁

یا مثلا سر شیرخشک هم میگفت دوس نداره اصلا تف میکنه گناه داره نده بهش اما من کار خودمو کردم

واقعا پستونک برا وقت خواب بچه خیلییی خوبه مخصوصا موقعی که کولیک داره

من به بچم بعد شیش ماهگی پستونک ندادم چون با شیر خودم میخوابید دیگه الان که از شیر گرفتم امتحانی بهش پستونک دادم عین چی میخوره خیلی دوسش داره خواهرم میگه بچت پیرمرد شده تازه برا ما پستونکی شد😂😂😂

سلام عزيزم تحمل باید کرد  چاره نیست  من از درد معده اشکم در میاد  تمام گلوم زخم شد ...

انقدر درد کشیدم یکم زنیان نبات خوردم چای نبات خوردم خوب شدم تازه تونستم یکم غذا بخورم داشتم از گرسنگی غش میکردم

مرررررسی عزیزدلم که با حوصله همه تجربیاتتو بهم گفتی وبرام وقت گذاشتی خدا گل پسراتو برات حفظ کنه زی ز ...

فداتشم عزیزم امیدوارم چیزایی که گفتم بهت برات مفید و موثر باشن واقعا😊

انشاالله خدا قند و عسل شمارم برات سلامت نگهداره

چشم به هم بزنی این روزام مث روزای بارداری زود میگذره باور کن،، سال بعد این موقع بچت و که میبینی میگی وااای کی گذشت انگار همین دیروز بود🤗

ولی نخوابیدنات برا همین چندماه اوله بعدش دیگه خدارو شکر به لحاظ خواب دغدغه ای نداری...دغدغت میشه شیطنتا و خرابکاریاش و زیر و رو کردن خونه و زندگیت باورت نمیشه الان بیای خونه من عین بازار مکارست، جلوی میز تی وی و جلوی میز عسلی کوسن چیده شده...

کوسنا رو روی مبلا خوابوندم مبل سه نفره رو روش بالش چیدم به صورت خوابیده(چون کوسن کم آوردم) که چی آقا نره روی مبل هی برقارو خاموش روشن کنه ، یا خودشو یه وقت از کنار پرت کنه پایین روی جلو مبلی و سرامیک🤕🤕🤕

همشم تو آشپزخونست درحال خالی کردن سبد سیب زمینی و پیاز روی زمینه خیلیاشم میندازه زیر کالینت من با این شکم قلمبه باید تا کجا خم بشم که جمعشون کنم😢😢روزی چند بار این کارو انجام میده

اینه وضع زندگانی من الان روز خوشته ازش لذت ببر😂😂😅😅

انشاالله انتقال موفقیت آمیزی داشته باشی ونتیجه‌اش ختم بخیربشه عزیزم

ممنونم گلم واقعا محتاج دعاهاتونم چون کسی خبر نداره محرومم از دعاهای مادر و پدر 😥

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
@هاجر۷۶   عزیزم داروبعدانتقال چی مصرف میکنی؟

فقط ویتامین چند نمونه که از بعد پانکچر داده بود و استرادیول ۲ تا صبح ۲تا شب و امپول پروژسترون و شیاف.

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
دوستان دکترم الان دایرکت و جواب آزمایش و دید گفت 48 ساعت بعد تست بتا رو تکرار کن خیلی نگرانم😔😔😔 ج ...

ایشالله خیر هستش

معمولا اکثر دکترها همینو میگن بعد دو روز میخوان ازمایش تکرار بشه روز 14و 16

منم دیروز انتقال دادم 😍😍😍انتقال که بخیر بگذره... چقد سخته ادم فقط دراز کش باشه.. تو این سه چهاررو ...

بسلامتی انشالله همین روزا مامان میشی

فقط یادت باشه بیشتر به پهلو چپ بخابی ک خونرسانی بهتر باشه

طاق باز نخوابی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻