2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
سلام دوستان.وقتتون بخیر. چندتا سوال پرسیدم نمیدونم جواب دادین پیدا نکردم یا اصلا وقت نکردین راهنمای ...

سلام زیادی تخمک به نظرم بسته به جوابدهی بدنت داره و کیفیت اوبونتو یا اینو فولیک حتما بخور کیوتنم خوبه بخوری به شوهرم بده پیاده روی هم بکن میگن خوبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ داشتم سیکل شروع نمیکردن خواهر...سابقه کیست ندارم . همیشه ک پروژسترون میزدم سر ۶ روز نشده پریود م ...

به این جهت پرسیدم چون برای خودم پیش اومده 

ما بین سیکل آی یو آی البته کیست ایجاد شده 

ولی بعد تزریق  پروژسترون حتی تا ده روز هم ممکن پریودی رخ نده  

سلام ممنونم.نی نی هم فک کنم خوب باشه به کمک خدا. تکوناش محکم شده.شکمم رو میلرزونه. منم سنگین شدم و ...

بنظرم همین الان سیسمونی رو شروع کن به گرفتن من یهو سنگین شدم. نفسم میگرفت تا ۸ و نیم ماه خوب بودم. بعد کم آوردم

خدایا شکرت
عزیزمممم .... 💔 سعی کن پیش کسی درد و دل نکنی، همینجا حرفات رو بزن، اینجا همدیگه رو نمیشناسیم، نه ق ...

فدات شم مرسی از دلگرمیت الان خداروشکر خیلی ارومترم همسرمم اومد از دلم دراورد و همون حرفی که میدونستم زد که تو میریزی بهم منم دست خودم نی متاسفانه من سر دخترم خیلی میریزم بهم اگه خدای نکرده یچیزی بشه همسر من متاسفانه این اخلاقش بده تو شرایط سخت اصلا کنترل و درک منو نداره مثلا یادمه توبارداری هم خونریزی کرده بودم باز اون بدتر از من عصبی تر بود و بلد نیست متاسفانه هر کاری هم شده هر حرفی زدم باهاش که اوکی شه ولی بقول شما شکل گرفته اینجوری ولی خوبیهاشم از حق نگذرم کمک کار خونه غذا درست کردن و نگهداشتن بچه هست کمک میکنه ولی امان از وقتی که من عصبی باشم و بهم ریخته اون بدتر.....

چی بگم بقول شما مجبورم خوبی بدیاشو بریزم تو ترازو تا بلکه خودم ارومتر شم.

بازم ممنونم ازتون هم شما ام چیکا جون ارومترم کردین مرسی

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
قربونت برم خداتو دليلتو برات نگه داره 🙏پسرمون٣  سال و ٦ ماهشه

خوب شدی عزیزم؟ بیرون نمی رفتی کرونا از،کجا کجا گرفتی من اول انتقالم سرما خوردم بعد عید هم اومیکرون گرفتم. فقط با سرم گلو و  بینی شستشو میدادم. ان شالله هر چی زودتر سلامت بشی 😍

خدایا شکرت
@مامان۱رقیه     عزیز دلمممم به نیتت دعای عهد خوندم که امروز خوش خبر باشی ، همه چشم انتظا ...

عزیزم از مامان رقیه خبری شد؟ من خیلی صفحات عقبم . گفتم تا برسم آخر ازتون بپرسم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکر امروز رفت سونو و صدای قلب نینیشو شنید🥰

وااااااااای الهی هزارااااان بار شکر. الهی شمام همیشه خوش خبر باشی عزیزم😍❤️ خدا تو دلی هاتو حفظ کنه گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوروز ديرتر بري بهتره يازده هفته٦ روز تا ١٢ هفته و چند روز بهترين زمانشه من سر پسرم ١٢ هفته و صفر ...

باشه عزیزم.مرسی که جواب دادی گلم.خدابچه هاتوحفظ کنه.خیلی کمرم دردمیکنه.دردپریودی دارم بنظرت ازچیه؟