2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
فدات بشم عزیزدلم همچنین خودت الهی آمین  ممنونم ازتون اینجا تنها جایه که میتونم حرف بزنم و شما ...

انشاالله عزیزم 🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من قند ۲ ساعته م ۱۵۰ بود دکترم تغذیه مو تغییر داد گفت مجدد آزمایش بدم ولی امروز آزمایشگاه یه خ ...

من قند ناشتا همیشه مشکل داشتم دو هفته پیش ۹۸  رنج کمتر از ۱۱۵بود کل این دو سال بعد صبحانه وبعد ناهار داخل رنج بود. ۱۰۵ میانگینشون رنج کمتر ۱۲۰.  امروز اول دوز بتا رو زدم فردا دوز دوم باید بزنم

خدایا شکرت
دوستان من روزی دو تا امپول پروژسترون دارم یکی صبح یکی شب جدا جدا  حالا پشتم کاملا ورم کرده&nbs ...

برا منم میاد بیرون دیر در بیار امپولو بعدشم ماساژ بده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مامان رقیه مهربونم آن شالله که نی نی های ناز شما جاشون داره محکم میشه عزیزم بنظرم بر یه گشتی تو اینس ...

باشه محلا جون قربونت برم انقدر به فکرمی ..گوشی زیاد دستم نمیگیرم یعنی شوهرم پیشم میگ گوشی استفاده نکن منم تا اون میره جایی گوشی رو برمیدارم یه سر به این جا میزنم..کلا هر ساعت یه هوایی میزنم گیج موندم زیاد قرآن و دعا میخونم ..فدات شم باز سعی میکنم سرم رو گرم کنم..عزیزمی الهی ماه محرم امسال نی نی تو دلت باشه 🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نه ديگه ان تى ك نميتونم چون خودم طاقت ندارم اونا هم ناراحت ميشن مامانم همين الانشم دائم داره متذكر ...

عزيززززز دلم اگر فك ميكني نميگن بمادرت بگو ولي ان شاله ده روز ديگه خبرخوش رو به همه ميدي به اميد خدا

تو باردارياي طبيعيم فك كنم همه بعد قلب اطلاع رساني ميكنن 

دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

عزیزم خداروشکر خیلی تبریک میگم خدا رو شکر از لیست منتظرا دراومدین .. انشاالله همه ی مراحل حاملگی رو بسلامتی سپری کنی و سالم بگیری بغلت 😍😍..با این حال خوشت برای همه ی منتظرا دعا کن قربونت برم

من قند ناشتا همیشه مشکل داشتم دو هفته پیش ۹۸  رنج کمتر از ۱۱۵بود کل این دو سال بعد صبحانه وبعد ...

٩٨ روو خيلي بد ميدونن؟؟ من سر پسرم ٩٨ بود تا رنج ٩٩ دقيقااااا مرز😑دكترم آخ هم نگفت

خيلي راحت امپول بتا رو كه بستري شدم يماه جلوتر زدم تا يماه قبل زايمانمم همش يه راني ميخوردم يه هوبي كه تكوناشوووو كنترل كنم

واقعااا خدا پس خيلي رحم كرده بهم😢😢😢

سلام من رفتم سونو گفت الان براى قلبش هنوز زوده كوشولوئه هنوز ٥هفته و ٦ روزم و ساك باردارى و جنين ...

عزیزم مبارک انشاالله صدای قلب نازنیش رو هم بسلامتی می‌شنوی 🥰😍🤲