2777
2789

من جدا شدم ۳۵ سالمه بچه ندارم

چند وقت پیش با یه اقایی اشنا شدم که یه اونم جدا شده بود ولی یه پسربچه داشت از شهر دیگه 

چندماه دوست بودیم برو بیا علاقه مند شده بودیم ولی تقریبا دوماهه پیش یه قهری پیش اومد هرچی دلش خواست بمن گفت

گفت تو فلانی بهمانی 

خیلی ببخشیدا پولی هستی برو لب خیابون ببرنت و چمیدونم ازاین حرفا 

منم علی رغم احساساتی که نسبت بهش داشتم تموم کردم باهاش

از وقتی تموم کردم ازهمه جا بلاکش کردم هر روز با یه ایدی جدید خط جدید دیوونم کرده

دسته گل میفرسته کادو میفرسته انگشتر خریده فرستاده باخانوادش صحبت کرده حالش بده هی التماس میکنه  گریه زاری مادرش زنگ میزنه

ولی از چشمم افتاده 

فوق العاده ادم دست و‌دلبازی ام بود ولی دیگه نمیخوامش

الان با یه اقای دیگه اشنا شدم ولی داره به رابطه جدیدم گند میزنه

نمیدونم چجوری از دستش خلاص شم نمیفهمه دیگه نمیفهمه

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرروزعاشق میشیاحسنت خوشبحالت

من گفتم عاشق شدم؟ گفتم با یه مفر جدید اشنا شدم چه ربطی داره 

قبضش در خونه شما میاد؟

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
بگو ازش به جرم مزاحمت شکایت میکنی و اگر به کارش ادامه داد شکایت کنیه شب بره بازداشت آدم میشه

میگه برام مهم نیست من میخوامت هرکاری کنی 

صبر میکردی این موضوع تموم بشه بعد با یه نفر دیگه آشنا میشدی

تموم شده اس همون لحظه که اون حرفارو‌ زد 

بی ارزش ترین ادم شد برام

مشتقیم بهش بگو داری با یکی دیگه اشنا میشی. درضمن از این حرفی گ زده بشدت بد بوده منم بودم نمیرفتم، به ...

هزاااربار گفتم 

میگه ببخشیدا گ خوردم‌نفهمیدم هی ازاین حرفا