2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
کوثر جون قربونت برم این دردا بخاطر این جنین ها دارن لانه گزینی میکنن خداروشکر کن ببین نود درصد خانم ...

مامان رقیه مهربونم آن شالله که نی نی های ناز شما جاشون داره محکم میشه عزیزم بنظرم بر یه گشتی تو اینستا بزن کلا هوای  آدم عوض میشه از بس تنوع داره .فکرتم آزاد میشه آن شالله شما هم بسلامتی با بتای عالی میای و انرژی مثبت بمون میدید الهی آمین 🤲🤲🤲🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم.شما میدونید هزینه های اینا چقدره و چقدر طول میکشه؟رویان گروهی کار میکنن نمیدونم اینارو برام‌بنوی ...

عزیزم والا هزینه های جدید رو نمیدونم.... 

از روال رویان اطلاع ندارم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

ای جانممممم.... 

عزیزم مبارکت باشه.... 

کسی به اندازه ماها که طعم انتظار رو چشبدیم شیرینی این لحظه رو نمیتونه درک کنه.... 

گوارای وجودت عزیزم.... 

به سلامتی بغلش(ون) کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای فرزی جون چی میبینم خدای من  الهی شکر الهی شکر خیلی خیلی مبارکه هم‌ون قبل انتقال که برای ...

به برکت دعاهای خودت بود عزیزم😘😍

آرامشی بود که از شما گرفتم اینو جدی میگم

دقیقا روزی که سیکل رو شروع کردم برام آل یاسین خوندی 🙏🏻🙏🏻

منم برای اولین بار متوسل شدم و دعا کردم و خداروشکر خدا صدامونو شنید

الهی حال دلت همیشه خوب باشه مهتاب جون و به مراد دلت برسی😘😘 انشالله نور این خوش قلبیت همیشه به زندگیت بباره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آنا جون کجای رونت تزریق میکردی؟ دردش بیشتر یا کمتر از ناف بود؟ ریسک خطر هم داره تزریق روی رون پا ؟

والا عزیزم من بین رونام میزدم.... 

قسمتهایی که شلتره.... 

دردش بیشتره.... 

اما خوب دیگه گاها شکمم واقعا جایی برا تزریق نداشت و همش کبود بود.... 

مامانم نميگه ولى بابام ميفهمه بابام نميتونه طاقت بياره ديگه اين ده روزم صبر ميكنم يا شايدم چند روز ...

عزیزم 😍اگه میتونی نگو یهو سورپرایز شن ماله من و کل خاندان فهمیدن 🤣

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
والا عزیزم من بین رونام میزدم....  قسمتهایی که شلتره....  دردش بیشتره....  اما خوب ...

آهان، منم از الان شکمم کبود شده پوستش هم یکم سفت شده گفتم ران و بازو هم تست کنم، مرسی از راهنماییت عزیز دلم 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
شوره ديگه دكتر خودش وقت داده بود چاره نداشتم البته فكر ميكردم ميبينم ولى فكر كنم دستگاه سونوش تجهي ...

دستگاه سونوگرافی بیرون پیشرفته تره. ولی حالا اینجا رفتی تحمل  کن

خدایا شکرت
عزیزم خدا رو شکر 😍😍الهی  چقدر امروز روزه خوبیه ان شاالله که این هشت ماه و ب سلامتی بگذرونی ص ...

قربونت عزیزم

انشالله هر روز همین حس و حال توی تاپیک باشه 😊😍

انشالله با دعاهای همه مون، دوستانمون خیلی زود به قشنگترین آرزوشون برسن 

ممنونم از تبریکت و دعای قشنگت🙏🏻🙏🏻 همچنین برای خودت

بسلامتی و با دل خوش ماه ها رو بگذرونی و عزیزای دلت رو بغل کنی.الهی آمین👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وای فرزی جون مامان شدی عزیزم الهی به سلامتی خیلی مبارکت باشه عزیزم❤❤💗💗💗😍😍😍

سلامت باشی نیلو جونم 

به زودی قسمت خودت بشه گلم😘 با تمام وجودم برات دعا میکنم به همین زودیا دلت شاد بشه و دو تا نی نی تپلی و قشنگ گیرت بیاد👶👶❤❤

پس منم با این حساب ده روز دیگه برم فقط ساک میبینم چون بتای من ۹۱۱ بود روز ۱۷

عزيزم چقدر از انتقالت گذشته؟

٣٠-٣٥ روز بعد قلبش مشخصه ان شاالله

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

راستى دكتر ب من گفت انوكسا رو فقط ١٥ روز ديگه بزنم 

فقط گفت اگر خداى نكرده لكه بينى داشتى خبر كن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم