2777
2789

آخه من مقصر نیستم بخدا 

بچها من باوجود اینکه از خانواده همسرم دورم اما کارایی مادر همسرم کردن ک بقران شاید باورتون نشده منو در حد افسردگی شدید .گریه بی وقته سردردهای وحشتناک و خیلی بدبختی‌های دیگه برده ..خداروشکر همسرم پشتم بوده اما خب نتونسته اونجور ک باید جلوی کارای مادرش رو بگیره چون اون دست بردار نیست.حالا بچها قراره برادرشوهرم بیاد پیش ماسرکار و خونه زندگیشم اینجا بیارع.بچها بقدری این موضوع داره منو اذیت میکنه ک الانم ک دارم در موردش حرف میزنم بدنم میلرزه چون مادرشوهرمم قراره دیگه همش اینجا باشه .حالا من دست ب دعا برداشتم ک ای کاش کارش درست نشه اما بعدش میگم گناه داره.ولی آخه منم گناه دارم بخدا میدونم ک زندگیم از هم میپاشه میدونم کاری میکنه ک ب طلاق بکشیم با خواهرشوهرم و یکی از برادرشوهرای دیگمم اینکارو کرد.توروهدا بگید چطور کنار بیام ی ماهه زندگیم زهروتلخ شده همش گریه و سردردی.همش دعامیکنم کارش درست نشه ک نیاد

نمیشه مستقیم بگی ک مخالفی

ن اصلا .خیلی بد میشه الان میگن ب تو مربوط نیست یا هزار حرف دیگه .ب همسرم گفتم گفت همه چیک بسپار بخدا .خدا بخواد میاد اگ اون نخواد هزارتا چاله جلو پاش میزاره ک نیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با شوهرت صحبت کن بگو مادرت فتنه گره مواظب زندگیمون باش خراب نشه بعد هم اومدن شهر شما رفت و آمد نکن ی ...

شوهرم خودش میدونه بچه‌بچهاش همه میشناسنش اما اون کار خودشو میکنه ..مشکل اینه ک قراره پیش ما خونه بگیرن و اصلا از ما نمی‌خوان دور باشن 

شوهرم خودش میدونه بچه‌بچهاش همه میشناسنش اما اون کار خودشو میکنه ..مشکل اینه ک قراره پیش ما خونه بگی ...

حتی میشه همسایه ی دیوار به دیوار بود ولی رفت و آمد نکرد. روی خوش نشون نده خودتو گرفتار نشون بده نمیان

حتی میشه همسایه ی دیوار به دیوار بود ولی رفت و آمد نکرد. روی خوش نشون نده خودتو گرفتار نشون بده نمیا ...

اجی تو اونو نمیشناسی .بخدا اینکارا اصن براش مهم نیست .من فقط خودم میدونم قراره تو چ آتیشی بسوزم .آخه خدایا چرا من 

منکه از دورم دردآلود بهم میریخت حالا باید نزدیک میشدن

اجی تو اونو نمیشناسی .بخدا اینکارا اصن براش مهم نیست .من فقط خودم میدونم قراره تو چ آتیشی بسوزم .آخه ...

درک نمیکنم عزیرم چجور وقتی شوهرت پشتت نمیتونی از زندگیت حذفش کنی .قهر کن دعوا کن ولی اجازه نده اذیتت کنه

اجی تو اونو نمیشناسی .بخدا اینکارا اصن براش مهم نیست .من فقط خودم میدونم قراره تو چ آتیشی بسوزم .آخه ...

همچنان دعا کن اگر صلاح نیست  پیش شما نیاند.خوندن چهل روز سوره فتح سوره حشر

مادرشوهرت یه زنه تو هم زنی چرا جلوش ضعف نشون میدی حتی اگه باعث یه دعوای بزرگ بین تو شوهرت شد تو فقط صبوری کن نزار به هدفاش برسه بعضی وقت ازعصبانیت و حرص کاراش میخوای یه حرفی بزنی یه کاری بکنی فقط به این فکر کن که تو هم ناخواسته داری حرفای اونو عملی میکنی و اونو به هدفش میرسونی تنها راه حلت خودداری وصبرو سیاسته هیچ جنگ و دعوایی به صلاحت نیست

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم حق داری امیدوارم درست نشه و جای دیگه درست شه و بره

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
ینی مادر شوهرت کاری کرد ک دختر خودشم طلاق گرفت؟

انقد تو کارشون تو زندگیشون دخالت کرد انقققققد دخالت کرد تا دخترشو آوردن گذاشتن در خونشون و الان ۲ساله هیچکس دنبالش نیومده