2777
2789

معلمشم میگه من قابل قبول ثبت میکنم تو کارنامه اگه نیاد 

هنوز هیچی هم درس نخونده کلاس دومه بی جون خوابیده 

شیفت ظهره

چیکار کنم بنظرتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی گواهی دکتر ببری نمیتونه چنین کاری کنه..مگه فقط همین امتحان ملاکه؟ مرتب امتحان میگیرن همه روبرای ...

میگه من از قبل گفتم کسی غیبت نکنه

وقت برای خوندن امتحان هم ۲ روز کامل دادم

میگه من از قبل گفتم کسی غیبت نکنهوقت برای خوندن امتحان هم ۲ روز کامل دادم

خب مریضی که از قبل خبر نمیکنه دختر منم از یکشنبه غیبت داشت کلاس دومه این هفته هم کلا امتحان داشتن معلم گفت اگر میتونه چهارشنبه برای ریاضی بیاد منم دیدم بهتر شده فرستادم بقیه امتحانارو هم قراره دوباره بگیره ازش 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با مدیر صحبت کن گواهی ببر که بچه مریضه بعدشم معلم دانش آموزاشو میشناسه میدونه کی درس خونه کی نیست وقتی بچه درساش خوبه بخاطر یه امتحان حق نداره نمرشو کم بده

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصولا طرح توصیفی گذاشتن که نمره بچه فقط وصل به یه دونه نمره نباشه . کل ترم رو در نظر بگیره معلم 😐

با مدیر صحبت کن اگر فکر کردی جواب نمیده و کار خودشون میکنن ببرش ظهر نیم ساعت بنویسه بیاد . بلده ریاضی دوم اسونه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بگو به درک.من گفتم غایب نشین چیه بگو عروسی که نمیره مریضه حال نداره .من ۳هفته پیش گرفتم دیگه این ویروس رو یعنی تا صبح تو دستشویی بودیم من ودخترم خیلی بد بود.اصلا مهم نباشه گواهی بگیر از دکتر ببر بده دفتر

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�