2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
قربونت برم سلامت باشی عزیزم😘😘❤ نمیدونم توی کدوم مرحله ای دعا میکنم انشالله به لطف خدا این حس قشن ...

فداتشم عزیزم مرسی. انشاالله‌ ❤❤😘😘😘🌺🌺.دکترتون کی هست ؟من میخام یه ویزیت غدد بگیرمو یه ویزیت پیش دکترم خانم حافظی بگیرم و آزمایش های لازمو انجام بدم که بعدش به امید خدا وارد سیکل بشم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون روز انتقال اوويترل تزريق كردم ك توش hcg داره حالا نميدونم بايد از كي بيبي بزنم ك واقعي ...

عزیزم کلا بی بی جیزززززه.... 

ماهیتابه آنا لازم میشیا.... 

عزیزم احتمالا نهایت یه هفته بمونه اثرش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم مباركت باشه😍😍 ان شاالله  بشادى و سلامتى بغلش كنى💚🤲🏻🧿 قسمت همه دخترهاى اينجا و بقي ...

سلامت باشی فریناز جون

اومدن فرشته ی خودتم مبارک باشه عزیزم😘😘🎉🎉 انشالله این ده روز به سلامتی میگذره و قلب قشنگش رو میبینی

الهی آمین انشالله به زودی و به نوبت، شاهد خوشحالیه دوستامون هستیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله  ایمونولوژی داره به دکتر بگوازمایش می نویسه اگه موردی بود ارجاع ایمونولوژی میده دکتر امیرچق ...

سلام شوره جان خوبی؟خدا کنه برام بنویسه.تی پی اوم‌خیلی بالا رفته گلوم‌خیلی اذیتم‌میکنه.برام دعا کن 😘😘😘🙏🙏🙏

آهان، منم از الان شکمم کبود شده پوستش هم یکم سفت شده گفتم ران و بازو هم تست کنم، مرسی از راهنماییت ع ...

من بازو میزنم بعصی وقت ها. ران پا میگن درد داره تست نکردم. راستی خرما هم فکر کنم قندش بالاس زیاد نخور

خدایا شکرت
آهان، منم از الان شکمم کبود شده پوستش هم یکم سفت شده گفتم ران و بازو هم تست کنم، مرسی از راهنماییت ع ...

عزیزم بازو نزن.... 

فکر کنم اثرش کمتر میشه بازم بپرس.... 

یادمه هپارین رو میشد زد به بازو.... 

انوکسان رو بازم بپرس..... 

دکتر من به رون گفته بود میتونم بزنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الان روز ۱۸ انتقالم ۱۰ روز دیگه گفت بیا واسه قلب که میشه ۲۸ روز

پس ان شاالله سونوت يكبارگى ميشه اگر سونو ساك نرفتى

با دلخوشى عزيزم😍

باردارى خوبى داشته باشى❤️❤️

قسمت همه بچهاى تاپيك الهى🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام شوره جان خوبی؟خدا کنه برام بنویسه.تی پی اوم‌خیلی بالا رفته گلوم‌خیلی اذیتم‌میکنه.برام دعا کن 😘 ...

اصرار کن بنویسه. البته اینو بگی احتمالا  بنویسه

خدایا شکرت
سلامت باشی فریناز جون اومدن فرشته ی خودتم مبارک باشه عزیزم😘😘🎉🎉 انشالله این ده روز به سلامتی میگ ...

قربونت برم عزيزدلم

الهى آمين😍

ان شاالله ك بزودى خبر شادى همه شونو بشنويم🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹🌹

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

دوستان من روزی دو تا امپول پروژسترون دارم یکی صبح یکی شب جدا جدا 

حالا پشتم کاملا ورم کرده 

امپول رو میزنم سرنگ میکشم کمی از مواد میاد بیرون این عادیه؟ 

من از قبل انتقال آمپول داشتم بعد انتقالم که شد دوتا دوتا 

هنوزم ادامه داره 

دیگه باسنم جا نداره از طرفی مواد بعد کشیدن سرنگ میاد بیرون چیکار کنم؟؟ 

خداروشکر 🙏🙏🙏 تبریک میگم فرزانه جون امیدوارم همه چیز عالی پیش بره 😊😍

سلامت باشی عزیزم😘 قسمت خودت بشه به زودی

اگه لایق باشم خیلی برات دعا میکنم انشالله این سیکل، آخرین انتقالت میشه 😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من امروز بتا زدم قند چقدر بره بالا اورژانس میشه باید برم بیمارستان؟

@هانیلsآریل    

شما اطلاعی داری؟ قندت  اونقدر بالا بود دکتر چه دستوری داد؟

@ماشالا    شما چه شرایطی داشتی بعد تزریق

من بتا زدم قندم چقدر بره بالا اورژانش میشه باید برم بیمارستان؟

خدایا شکرت

مامانای گل دوست داشتین داستان تلاشتون رو بفرستین تو پیجتون بذارم که امیدی باشه برا بقیه مامانای منتظرمون..... 

microinjectio_turkana

دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

سلام عزیز دلم.چه خبر خوبی😍خدایا شکر.مبارک باشه .

ان شالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی.

برای من وهمه ی دوستان منتظر هم دعا کن گلم.