2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عاره كار خووووبي كردي ان شالله كه ميتوننن و نميگن😁🤲بعد انومالي بگو يهووو فهميدن دوتاعه😅

عزیزم من اینو گرفتم، خوبه فقط تا ۱۰ تا حدودا بالاتر نشون میده ولی بالا پایین نمیشه، من چند بار با آزمایشگاه چک کردم همون ۱۰ تا بالاتر نشون میده، دیگه خودم هر دفعه ۱۰ تا کم میکنم ازش.

https://www.digikala.com/product/dkp-3341161

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا خوبین.رفتم سونو به لطف خدا ودعای شما انتقالم شنبه شد. فقط هرجا میریم اچ سی جی نداره.کجا ...

به سلامتی عزیزم🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیززم ب سلامتی انشالله ..خدا پشت پناهت دوستم🤗🤗🤗💚💚 الهی شنبه میری و فرشته هاتو میاری خونه .‌ب ...

مممنونم از دعای قشنگ عزیزم .خدای مهربونم کمکمون کنه بهترینها برامون رقم بزنه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
آنا جان، چرا بتامتازون داشتین؟ یعنی من هم هفته ی ۲۹ باید بزنم؟

عزیزم بتا برا ریه هاست....

برا اینکه اگه زایمان زودرس بشه ریه ها تکمیل شده باشن.... 

معمولا برا ماها تجویز میشه.... 

من تو هر دو بارداریم داشتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به نظرم این دفعه همه چی رو کامل بررسی کنین....  کاریوتایپ دی اف آی ایمای و انعقادی و.. ...

چشم.شما میدونید هزینه های اینا چقدره و چقدر طول میکشه؟رویان گروهی کار میکنن نمیدونم اینارو برام‌بنویسن یا نه.اگه ننوشتن برام‌ جایی دیگه ای برم‌و جوابو براشون ببرم‌قبول میکنن بنظرتون؟

در اصل روزه انتقال و نمیشمرند همون شیشم  الان ک خیلی زوده برا بی بی چک لااقل روزه دوزادهم یازده ...

اها نمیدونستم  باشه پس خیلی مونده🥺من ا بسته داشتم 3 تایی نوشته بود A4،A4،B2 کیفیتش خوبه؟که همینو برام انتقال دادن

ممنونم معجزه جون فقط یه خورده دست و پاهام داغ میشه اصلا نمیدونم دلم میخواد فردا بی بی چک بزنم اما ...

روز ٧ زوووووده  يهفته رو با استرس همش بايد طي كنيد همون زوده زود روز يازده و دوازده بزن من كه ميگم قبل ازمايش بزن

البته اينجا بچه هارو ادم ميبينه شير ميشه نميتونه جلوي خودشووو بگيره

من ١٤ ارديبهشت انتقال داشتم عزيزم

نه کم کاری تیروئید ندارم.اما همزمان کیست گلو هم دارم و گوارت یا همون گره بزرگ هم دارم.بنظرتون ازمایش ...

والا نمیدونم رویان داره یا نه.... 

از دوستانی که رویان میرن بپرسی بهتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیاماتون چه حال عجیبی بهم دست داد

بیایید خبر خوشمو بهتون بدم😍😍😍

بخدا مطمئنم دعاهای شما درحقم مستجاب شده

امروز بی بی چک زدم خیلی زود خطش مشخص شد همون موقع رفتم آزمایش دادم

اگر با روز انتقالم حساب کنم امروز روز ۱۳ تموم شد و وارد۱۴ شدم. بتام ۶۲۲ بود.

دوستایی که تا الان مثبت شدن میدونن چه حالی دارم خیلی شوک قشنگیه انشالله همه تون به زودی این حس رو تجربه کنید. برای انرژی های مثبتی که برام فرستادین از صمیم قلبم ممنونتون هستم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزيزم اخه اين كه با يتغذيه خاص بياد پايين خيلي چيز معتبري نميشه  مگر اينكه مثلااا تا اخرش اوتم ...

آره، خودش هم گفت بارداری نمیشه یسری مواد غذایی رو حذف کرد ولی گفت اینو صبحانه بخور ببینم چجوری میشه قندت، حالا دیگه نمی‌دونم چی میشه، گفتم برم مشاوره تغذیه همون مرکز مام گفت اول آزمایشت رو تکرار کن بعد. این دکتر غدد هم توی همون مام هست برای همین خیالم از بابتش راحته. حالا الان جواب رو براش فرستادم ببینم چی میگه، توکل بر خدا ان شاالله که خیره.

شما هم به نظرم شیرینیجات نخور اصلاااااا، از جلوی دست و چشمت دور کن، یکی دو هفته تحمل کن کم کم ویارت میفته ، حداقل به قرص نرسی، با رژیم کنترل بشه قطعا خیلی بهتره.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
روز ٧ زوووووده  يهفته رو با استرس همش بايد طي كنيد همون زوده زود روز يازده و دوازده بزن من ...

آره واقعا راست میگی 

پس تا روز ۱۲ نمیزنم 

اینجوری بیشتر نگران میشم

انشالله که به سلامت بیان بغلت

راستی کجا انتقال دادی؟ با کدام دکتر؟

و خدایی که به شدت کافیست.
عزیزم به نظرم این دفعه همه چی رو کامل بررسی کنین....  کاریوتایپ دی اف آی ایمای و انعقادی و.. ...

شوهرم آزو اسپرم .و نمونه رو از عمل بیضه گرفتن.من ۲۴ تا تخمک‌سایز خوب داشتم و همزمان شوهرمم عمل کردن .و کلا ۹ تا جنین تشکیل شد.که‌ پارسال دوتا جنین پنج روزه انتقال دادن نگرفت.باز هم ازمایش دی اف آی باید انجام بشه؟