2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم تایپیکتو خوندم برای نذر عالی بود منم شروع میکنم از امروز 

انشاالله حاجت روا بشی عزیزم😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بارداری عزیزم؟ تو چه مرحله ای هستی؟

من بتام مثبت شده و شنبه سونو دارم 

درد سمت چپ شکمم گاهی میگیره ول می‌کنه میترسم خارج از رحمی باشه شما میدونین این مدلی هستش همه اینجورین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا گریه عزیزم 

احساس میکنم افسردگی بارداری گرفتم کار هرروزم شده گریه وزاری 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
احساس میکنم افسردگی بارداری گرفتم کار هرروزم شده گریه وزاری 

الهیی آهنگ شاد بازکن

تو اینستا فیلم نی نی هارو ببین 

روحیه میگیری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
گلم میشه سوالمو اگه می‌دونی جواب بدی می‌دونم شرایطت الان خوب نیست شرمنده من گاها سمت چپ شکمم درد می ...

آره فدات شم طبیعیه خودتو نگران نکن هروقت درد گرفت دراز بکش آروم بشه شنیدم خارج رحمی یه درد فجیعی داره که هیچ جوره آروم نمیشه تازه رفته رفته زیادترم میشه غیرقابل تحمله

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چی من چی؟ من الان بچه هام ۱۲ روزشونه

سلام عزیزدلم قدم نورسیده هات مبارک وپراز خیر وبرکت براتون حالشون خوبه؟ خودت چطوری؟ بهتر شدی؟

آره فدات شم طبیعیه خودتو نگران نکن هروقت درد گرفت دراز بکش آروم بشه شنیدم خارج رحمی یه درد فجیعی دار ...

یعنی این درد و شما هم داشتین خیلی میترسم خیلی 

میگم شاید استرس داشتم این باعث خارج از رحمی شدن میشه توکل بخدا دعام کن عزیزم

یعنی این درد و شما هم داشتین خیلی میترسم خیلی  میگم شاید استرس داشتم این باعث خارج از رحمی شدن ...

آره عزیزم بالاخره رحم داره جا باز میکنه تغییرات تو رحم ولگن داره ایجاد میشه خب طبیعیه باعث درد بشه 

من مطمئنم فردا میری ساک بارداری وجنین خوشگلتو دکتر میبینه خیالت راحت میشه

انشاالله حاجت روا بشی عزیزم😍

یاسمین جون نی نی ها خوبن؟ بازم تبریک میگم عزیزم یکم از تجربه زایمانت برامون بگو چطور بود از دکترت بیمارستانت.....

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم نگران بتات نباش خیلی هم خوب رفته عددشم عالیه  خارش داری ترشح بدرنگ وبدبوهم داری؟ ش ...

مرسی که جواب دادی عزیزم
آخه بتام ۲ برابر نشده ۴۸ ساعت بعد
نه فقط خارش دارم
آره شبی ۱ دانه پروژسترون دارم

بچه ها من الان انقدر بلند بلند گریه کردم که به هق هق افتادم😭😭😭😭😭😭برا نی نیم که اتفاقی نمیفته خ ...

ماشالا جون عزیزم به چیزی هم فکر میکنی و گریه میکنی؟ شاید توضمیرناخودآگاهت به چیزی فکر میکنی یا یه چیزی هست که اذیتت میکنه. در کل از اون فکر و کلا فکرای منفی خودتو سعی کن دور کنی بجاش به پسرت به وقتی بدنیا میاد به کارایی که میخوای براش بکنی کلا به هر چیز خوبی فکر کن 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
آره عزیزم بالاخره رحم داره جا باز میکنه تغییرات تو رحم ولگن داره ایجاد میشه خب طبیعیه باعث درد بشه&n ...

توکل بخدا ممنون که هستی عزیزم 

مرسی که جواب دادی عزیزم آخه بتام ۲ برابر نشده ۴۸ ساعت بعد نه فقط خارش دارم آره شبی ۱ دانه پروژسترون ...

چند بود چند شده واس منم دوبرابر نمیشد گلم 

مرسی که جواب دادی عزیزم آخه بتام ۲ برابر نشده ۴۸ ساعت بعد نه فقط خارش دارم آره شبی ۱ دانه پروژسترون ...

لزوما نباید ۲ برابر بشه ۱/۶ برابرم بشه اوکیه که برا شما شده عزیزم 

اگه شیافتو واژینال میذاری احتمال داره بخاطر اون باشه یا حساسیت بهش داشته باشی اگه رکتال استفاده میکنی که احتمال زیاد عفونته حتما به دکترت بگو