2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
پس هدفمند پیش رفتی😁 دکترتون کی هستن؟ منم تاکید کردم یکی میخوام اما اصلا توجهی نکردن 🤪

😂😂😂

دکترم خانم دکتر ادینه هستش، مطبش سعادت اباده، ولی تو کلینیک امید کارای انتقال رو انجام میده، اصلا مگه‌ میشه بون رضایت خودتون جنین بیشتری بذارن، من اگه خلاف میلم انجام میدادن حتما ازشون شکایت میکردم😂😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم بالاخره رحم داره جا باز میکنه تغییرات تو رحم ولگن داره ایجاد میشه خب طبیعیه باعث درد بشه&n ...

اهنگ های شاد بزار فیلم های شاد ببین به این حالت بها نده وگرنه نمی تونی جلوشو بگیری

خدایا شکرت
ماشالا جون عزیزم به چیزی هم فکر میکنی و گریه میکنی؟ شاید توضمیرناخودآگاهت به چیزی فکر میکنی یا یه چی ...

ببین در کل خیلی خیلی حساس شدم یکی بگه بالا چشمت ابروئه ساعتها گریه میکنم براش ولی خب همشم فکر وخیال علکی میکنم فقط دوست دارم تنها وتو خودم باشم با هیچکی در ارتباط نباشم همش ترس از دست دادن همسرمو دارم😭 اصن نمیدونم چم شده چندین سال انتظار این روزای بارداری رو میکشیدم که با شوهرم فقط لذتشو ببریم ولی الان چندوقتیه که حال وحوصله خودمم ندارم دیگه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
لزوما نباید ۲ برابر بشه ۱/۶ برابرم بشه اوکیه که برا شما شده عزیزم  اگه شیافتو واژینال میذاری ا ...

نه عزیزم واژینال استفاده میکنم
دیروز به دکترم زنگ زدم گفتم گفت روزی ۳ بار پماد کورتیمازول موضعی بزن

ولی بهتر نشدم😔

علائمت فقط آبریزش بینی هست ،منم چند روزه سرفه میکنم و‌گلوم درد میکرد و احساس خستگی ،  تب ندارم ...

من حالت کلی استراحتم برا همین متوجه خستگی نمیشم. آبریزش بینی و گرفتگی بینی دارم. فکر نکنم اونقدرا تاثیر بذاره رو تخمک 🤔🤔🤔

خدایا شکرت
ببین در کل خیلی خیلی حساس شدم یکی بگه بالا چشمت ابروئه ساعتها گریه میکنم براش ولی خب همشم فکر وخیال ...

ببخشید ولی من احساس میکنم به خاطر تغییر هورمونی واین کرونا و اینکه نمیشه رفت و آمدم کرد بی تاثیر نیست

سلام عزیزم بتام روز ۱۴ انتقال ۲۹۱ بود و ۴۸ ساعت بعد شد ۴۸۸ نمیدونم چرا دکترم گفت شنبه تکرار کنم الان ...

عزیزم واس من ۷۵روز ۱۴

۷۰روز ۱۶

۸۳روز۱۸

یعنی کم کم رشد کرد نگران نباش 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دخترا یه سوال دارم از دو روز قبل یه فکر مثل خوره مغز منو میخوره من درد شکمم سمت چپ دارم میگیره ول م ...

منم دقیقا همین ترس رو دارم عزیزم، فردا معلوم میشه، ان شاالله که خیره

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اخ اخ 🥴🥴 اشکال نداره عزیزم مایعات فقط نجاتمون میده با استراحت همین😘

استراحت که از قبل هم داشتم به دم کردم خوردم بینی رو هم شستشو میدم ان شالله سبک رد کنم

خدایا شکرت
فدات بشم خدا حفظت کنه عزیزم

عزیزمی که خدا تو دلیتو حفظ کنه من همیشه شانسم سمت چپ می‌خوابم 

سمت چپم درد داره میگم دیگه اون سمت دراز میکشم شاید از اونه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اهنگ های شاد بزار فیلم های شاد ببین به این حالت بها نده وگرنه نمی تونی جلوشو بگیری

آره شوره جونم خودمم خیلی بدم میاد از این حال وهوام 

بد هورمونام نابود شدن 

دیروز دوستم دعوت کرد خونش برخلاف میلم که اصن دوست نداشتم برم دوست داشتم خونم بمونم رفتم گفتم حال وهوام عوض شه ولی نتونستم طاقت بیارم که زودی برگشتم دوباره فقط دوست دارم خونه خودم باشم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم دقیقا همین ترس رو دارم عزیزم، فردا معلوم میشه، ان شاالله که خیره

خیلی سخته برا هر دو مون دعا میکنم 

نه عزیزم واژینال استفاده میکنم دیروز به دکترم زنگ زدم گفتم گفت روزی ۳ بار پماد کورتیمازول موضعی بزن ...

چندروز پشت هم استفاده کنی اثر میکنه عزیزم برا من دکترم پماد کلوتریمازول داده بود واژینال چندروز استفاده کردم سریع خوب شدم