2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
@berenjak     سلام فدات شم  خوبی عزیزم؟یهو به فکرت افتادم  نی نی اومد به سلا ...

نیلو جون اگه اشتباه نکنم ۲۴ وقت زایمان زده بودن براش 

انشاءالله بسلامتی بغلش کنه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ای وای. ینی دیگه الان نمیشه کاری کرد؟ اشتباه گفتم الان حساب کردم روز 21 سیکلم. الان چیکار باید بکنم؟ ...

حالا باز فردا برو ببین چی میگن، ولی من دقیقا مثل شما بودم، وسط سیکلم که قطع کردم استرادیولمو بعدش فکر کردم پریود شدم ولی لکه بینی بود و همین باعث شد ماه بعد آندومترم وسط سیکل بهم بریزه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بیامرزه خواهر شوهرت رو ...روحش قرین رحمت الهی 🙏🏻🙏🏻 ایشالا مامان میشی و همسرتو با خبر بابا ش ...

اره والا تا قبل از بیهوشی به شدت به دکتر تاکید میکردم که یه دونه میزاری دیگه!! مطمئنید یه دونست دیگه!! دیوونه شد از دست من😂😂

بچه ها من الان انقدر بلند بلند گریه کردم که به هق هق افتادم😭😭😭😭😭😭برا نی نیم که اتفاقی نمیفته خدایی نکرده؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من سنم بالاست، ۴۰ سالمه، دیر به فکر بچه دار شدن افتادم، یعنی اولش بچه نمیخواستیم، بعد که تصمیم ...

پس هدفمند پیش رفتی😁

دکترتون کی هستن؟ منم تاکید کردم یکی میخوام اما اصلا توجهی نکردن 🤪

ان شاالله که یه نی نی سالم و صالح بدنیا میاری و تمام این سختی‌هات به ثمر میشینه عزیزم، آره گفت شنبه ...

انشاالله خیره عزیزم توکل کن بخدا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا یه سوال دارم از دو روز قبل یه فکر مثل خوره مغز منو میخوره

من درد شکمم سمت چپ دارم میگیره ول می‌کنه خیلی میترسم حاملگی خارج از رحمی باشه هنوز سونو نرفتم کسی هست جواب بده که این درد طبیعی هستش گاها میگیره ول میکنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها من الان انقدر بلند بلند گریه کردم که به هق هق افتادم😭😭😭😭😭😭برا نی نیم که اتفاقی نمیفته خ ...

چرا گریه عزیزم 

بچه ها من الان انقدر بلند بلند گریه کردم که به هق هق افتادم😭😭😭😭😭😭برا نی نیم که اتفاقی نمیفته خ ...

گلم میشه سوالمو اگه می‌دونی جواب بدی می‌دونم شرایطت الان خوب نیست شرمنده

من گاها سمت چپ شکمم درد میگیره ول می‌کنه این طبیعی هستش

فدات عزیزم نه هنوز ۲۴ بهمن نوبت سزارین دارم ایشالله شماچی؟

چی من چی؟

من الان بچه هام ۱۲ روزشونه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چی من چی؟ من الان بچه هام ۱۲ روزشونه

مبارکه گلم 

میشه سوال منو بدونی جواب بدی

مبارکه گلم  میشه سوال منو بدونی جواب بدی

بارداری عزیزم؟

تو چه مرحله ای هستی؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚