2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043574 بازدید | 684324 پست
سلام عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 ان شاء الله مامان کلی نی نی نازنین بشی سینه درد و سفتی سینه و سردرد ا ...

سلام زینبی جان شما دکترین البته جسارته اخه من عضو تازه گروهم همه ازشما میپرسن خودتونم میکرو کردین

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
منم رویان دادم دوتا از ازمایشا رو نداشتن که یکیش آپکا بود فکر میکنم برای آپکا سرم تجویز کردن من ۴ ...

هیچ وقت خودشون رو مقصر نمی دونن یادمه گفتی ممکنه حساسیت نشون بده. چند بار ازشون میخوام این آزمایش ها رو بنویسن میگن گرونه اونباری من برای انتقال ۷ تومن خرج کردم. الان هم میگفتن بار اول بلاست نبوده تا ماما دیگه چک کرد گفت نه بلاست بوده. ولی گفتن برای جنین های آخر ریسک بلاست کردن رو انجام نمی دیم

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان،انتقال دارم روز ۱۲ هستم ،دکترم میگه ضخامت اندومترم کمه،گفته اگه کم باشه کنسل میشه،چیکار ...

آب فراوان لوبیا سبز پیاده روی و استراحت کافی . خودتو خسته نکن و سعی کن استرس رو از خودت دور کنی

خدایا شکرت
اره درست میگی👍دیگه هرطور که باشه میریم پناه بر خدا

اره گلم من اینقدر سر این قضیه استرس کشیدم هربار گفتم الانه که برمون گردونن الکی الکی حرص خوردم فقط جلومونو میگرفتم میگفتم ای وی اف دارم یه نسخه نشون میدادم میرفتم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
چطور نامه بگیرم من‌کرج .دوساعت راه هست تا رویان.و فردا هم انتقال دارم.🤔

من شمالم اول مرکز بهداشت نامه میده بعد فرمانداری تایید می کنه. زنگ بزن فرمانداری بپرس چیکار کنی 

خدایا شکرت
راستی بچه هایی که رویان انتقال داشتن بمن گفتن مثانه نیم پر باشه و ساعت هفتو نیم صبح مرکز باشم.طول می ...

انتقال زودتر انجام میشه شاید دز حد نیم ساعت که اونم دارن کارهای لازم انجام میدن. مثانه رو زیاد پر نکن که برای دستشویی  بلند نشی صبحانه هم بخور. خود زمان انتقال هم خیلی زود انجام میشه

خدایا شکرت
انشالله كه طبيعي باشه ولي امروز يهويي درد پريودم به دردام اضافه شد رفتم دكتر معاينه كرد گفت دهانه رح ...

نگران نباش اگه عفونتم باسه با دارو سر۲هفته خوب میشه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
2810