2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043729 بازدید | 684336 پست
سلام دوستان،انتقال دارم روز ۱۲ هستم ،دکترم میگه ضخامت اندومترم کمه،گفته اگه کم باشه کنسل میشه،چیکار ...

چند بود ضخامتت عزیزم؟؟

۷تا ۱۲خوبه معمولا

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور نامه بگیرم من‌کرج .دوساعت راه هست تا رویان.و فردا هم انتقال دارم.🤔

نمیتونی ز برنی ب منشی دکترت ازش بپرسی؟!!چون فاصله کمه..

من خودم از شیراز میخاستم برم یزد نامه گرفتم از دکتر شیراز بردم فرمانداری..اگرچه ک مشکلی پیش نیومد..

فکر کنم ۵ یا ۶ بود

دوز استرادیولت رو زیاد نکرد ؟؟؟معمولا زیاد میکنن..ولی همون جوری ک دوستمون گفت..لوبیا سبز پخته و آب هویج و پیاده روی سریع و آب فراوون..مبگن تاثیر داره 

من سه روز بعد پانکچر خونریزیم شروع شد. چرا؟ به من گفتن پریودی دوم بیا. احتمالا ۹ مرداد پریود شم دو ...

اره چه فكر خوبي ميشه به منم ادرسشو بدين منم دومين پريودم بايد برم پيش خادم مال من تقريبا ميشه نيمه مرداد ماه 

من سه روز بعد پانکچر خونریزیم شروع شد. چرا؟ به من گفتن پریودی دوم بیا. احتمالا ۹ مرداد پریود شم دو ...

اون پريود شدن زودتر هم اصلا اشكالي نداره چون امپول ها فعاليت تخمدان ها رو زياد ميكنه.

شما قبل سيكل ال دي و آ.اس.آ مصرف كردين

شمیم جان سلام عزیزم خوبی..نینیها خوبن😍😍🤗🤗 میگم عزیز دلم میشه درمورد انتقال دو مرحله ای ک انجام ...

سلام عزیزم خداروشکر خوبن ایشالله قسمتت بشه عزیزم

راستش منم زیاد نمیدونم اخه روز انتقال گفتن دومرحله ای،،فقط اینکه من سه تا جنین داشتم یکیشون گرید مورولا واون دوتا آ وبی بودن،،که گفتن مورولا رواول انتقال دادن ویه روز بعدشم گفتن اون دوتای دیگری رو باید بذاریم رشد کنن که اگه رشدشون خوب بود انتقال میدم اگه نه که همون یکی،که خداروشکر از دوتای بعدی یکیشون خوب رشد کرد که نگفتن گریدش چیه واونم انتقال دادن😍😍الحمدلله دوتاشم گرفته،،ایشالله واسه شما وهمه دوستانم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوز استرادیولت رو زیاد نکرد ؟؟؟معمولا زیاد میکنن..ولی همون جوری ک دوستمون گفت..لوبیا سبز پخته و آب ه ...

تازه از امروز بهم گفت روزی دوتا استرادیول بخورم

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...

راستی بچه هایی که رویان انتقال داشتن بمن گفتن مثانه نیم پر باشه و ساعت هفتو نیم صبح مرکز باشم.طول میکشه تا انتقال بدن؟اخه موقع پانکچر بمن گفتن ساعت ۸ اونجا باش.ساعت یکو نیم ظهر پانکچر کردن.انتقال هم اینطوری طول میکشه؟

2810