2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043738 بازدید | 684336 پست
ینی این حالتام واسه غلظت خونه؟اسپرین هم روزی یکی میخورم

کلا داروی هورمونی داری میخوری کلی عوارض از خودش نشون میده‌. چندتا میخوری؟ پیاده روی و نوشیدن آب فوق العاده تو بهتر شدن شرایط تاثیر داره 

خدایا شکرت

سلام خانما ظهرتون بخیر،،الان تو نت خوندم امپول هپارین واسه هماتوم خوب نیست،،اگه خوب نیست پس چرا دکترا تجویز میکنن؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم بقول دوستمون مكرمه من بعد از انتقالم حتما بهتر نظر صد در صدمو ميتونم بگم من همسرم مورفولوژيش د ...

خب خداروشکر تا الان هم یعنی عالی در مقایسه با من که مشکلی نداشتم و فقط سه تا جنین شد. انشاالله به زودی مثبت میشی عزیزم و میشه چراغ دلتون . آره انشاالله دوسه ماه دیگه با توکل و به امید خدا دوباره شروع میکنم❤️

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

سلام دوستان،انتقال دارم روز ۱۲ هستم ،دکترم میگه ضخامت اندومترم کمه،گفته اگه کم باشه کنسل میشه،چیکار کنم ضخامت بالا بره?ممنون میشم کسی کمکم کنه

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
برای این سرم تجویز کردن؟ رویان نزدیک ۶۰۰ پولش شد یکی از ازمایش  ها رو هم نداشتن گذاشتم بیرون ان ...

منم رویان دادم

دوتا از ازمایشا رو نداشتن که یکیش آپکا بود

فکر میکنم برای آپکا سرم تجویز کردن

من ۴، ۵ بار برای ازمایشام متخصص ایمنی رفتم متاسفانه دکترم سفر بود دستیارش نسخه می داد و میگفت چون انتقال اولت هست نیاز به سرم نداری چون سرم ایجاد حساسیت میکنه و ممکنه باعث اختلال در انتقالت بشه. چند روز به انتقالم مونده بود که دکتر اومد ولی نتونستم ببینمش به دستیارش گفته بود میتونه سرم بزنه.

خلاصه بعضی دکترا بی مسئولیت شدن و حتی سفر هم میرن یه جانشین خوب برا خودشون نمیزارن. دوباره هفته پیش رفتم پیش همین دکتر که مستقیم با خودش حرف بزنم و برا انتقال بعدیم ۶تا سرم نوشت و زیربار نظراتی که دستیارش بهم داده بود نرفت و گفت امکان نداره دستیارم اینارو گفته باشه شما متوجه نشدی😕😕😕

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان،انتقال دارم روز ۱۲ هستم ،دکترم میگه ضخامت اندومترم کمه،گفته اگه کم باشه کنسل میشه،چیکار ...

اینجا یکی از دوستان گفت اب هویج خیلی خیلی موثره

بیشتر بچه ها لوبیا سبز مصرف کردن. 

اگه استرادیولت ایرانیه خارجی بخری بهتره

آب فراووان بخور و پباده روی هم حتما برو

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم خوبی؟فردا صبح من‌انتقال دارم.محدودیت تردد گذاشتن. شانس من😔😔

عزیزم نامه از دکترت بگیر..ببر فرمانداری بهت نامه میدن و مشکلی پیش نمیاد

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم منم فقط دلدرد پریودی داشتم نگران نباش ایشالله بارداری😍😍

شمیم جان سلام عزیزم خوبی..نینیها خوبن😍😍🤗🤗

میگم عزیز دلم میشه درمورد انتقال دو مرحله ای ک انجام دادی..توضیح بدی ؟؟؟مرسی❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
2810