2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043744 بازدید | 684336 پست
بعد انتقال دارو داد بهت

بعد انتقال فقط شیاف پروژسترون و آسپرین داشتم قبل انتقال  هر چند روز رفتم آزمایش استرادیول میدادم  و سونو میشدم  تا ضخامت به حد نصاب رسید آمپول hmg برای آزاد سازی بهم تزریق کردن 

خدایا شکرت
خب خداروشکر .گفتم کاشکی تا ظهر نشده برگردیم خونه هوا گرمه.

معمولا سریع تموم میشه تخت خالی می کنن برای بچه هایی که پانکچر دارن یادت نره کیف میکرو رو ببری. ان شالله بسلامتی باشه با همین انتقال مامان بشی 😍

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهت گفتن چندتا جنین داری

۸ تا جنین

روی برگه نوشته ۱۲ جنین گرید c هست که در صورت بلاست شدن فریز میشه. یعنی چی؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام دوستان خداروشکر جواب آز مثبت شدولی عددش پایینه ۹۶

سلام عزیزم

مبارکه انشاالله به سلامتی😍😍😍

❤🌹❤🌹❤

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

سلام عزیزم 

خیلی خیلی مبارکه 

نکران نباش اینجا بتا 50 هم بوده که نی نیشون سالم به دنیا اومده

روز چند انتقال هستی ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اون پريود شدن زودتر هم اصلا اشكالي نداره چون امپول ها فعاليت تخمدان ها رو زياد ميكنه. شما قبل سيكل ...

نه عزیزم مصرف نکردم. شما چی؟ برای چی دکتر میده؟

من مشکل انعقادی هم دارم

مبارکه انشاالله به حق این روز عزیزسالم بغلشون بگیری هممون مامان بشیم💕💖💖💖

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزيزم شما از هزينه هاش اطلاعي دارين؟

هزینه آزمایشات؟ نه دقیق نمیدونم. فکر کنم یه سری از آزمایشات رو دکار خادم قبل سیکل برامون نوشته ولی کامل نیست.

اسم دکتری که گفتم مریم خوشخو متخصص ایمونولوژی هست. هم بیمارستان دکتر شیخ هست. هم کلینیک حضرت رسول. 

کلینیک حضرت رسول هرچی تماس گرفتم جواب ندادن. همسرم حضوری رفت. بهش گفتن فقط شنبه ها هست دکتر. گفتن شنبه سااعت ۲ باید حضوری بیاین وقت بگیرین. برای همون روز بعدازظهر.

2810