2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043740 بازدید | 684336 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم آخه فقط ۲تا جنین دارم  والا ساراجون با انتقالم که منفی شد اونم وقتی  همه چیز رو ...

عزیزمی اصلا اینجور فکر نکن حتما که بار اول نمیگیره حتی کسی هم هیچ مشکلی نداره بره میکرو کنه شاید بار اول نشه پس تا وقتی این دوتا رو داری به بعدش فکر نکن. خدا بزرگه والا بیشتر دیدم همه اونایی که جنینای اخرشون بوده مثبت شدن قربون بزرگی خدا برم بسپار به خودش فعلا فقط به این دوتا جوجت فکر کن روحیه و انرژی خیلی مهمه نذار خیلی فاصله بی افته برو به وقتش بیارشون خونه انشالله خیره عزیزم درکت میکنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

راستی دوستان دست خودمونه که به دکتر بگیم خراش و پی از پی و سرم و هیچینگ و کلا هر چیزی که درصد موفقیت رو بالا میبره انجام بده یا نه حتما باید دکتر با صلاح خودش انجام بده؟ 

بعد هر کدوم هزینه خودشو داره دیگه اره؟ 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
راستی دوستان دست خودمونه که به دکتر بگیم خراش و پی از پی و سرم و هیچینگ و کلا هر چیزی که درصد موفقیت ...

بله خودمون باید پیشنهاد بدیم دکترهاهم اکثرا مخالفتی ندارن بالاخره احتمال داره درصد بره بالا

بله خودمون باید پیشنهاد بدیم دکترهاهم اکثرا مخالفتی ندارن بالاخره احتمال داره درصد بره بالا

آها مرسی گلم. آره دیگه ضرر که نداره این دفعه به دکترم میگم . کاش خودشون بپرسن که میخواین یا نه چون اکثرا نمیدونن این چیزا رو تو انتقال اول 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
2810