2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044342 بازدید | 684379 پست

بعدش پر رنگتر شد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

نمیخوام الکی دلتو خوش کنم من دوبار آمپول زده بودم ولی هر دوبارم منفی نشون میداد یعنی هیچ وقت خبرش یه مثبت کاذبم ندیدم. الهی که به حق علی مامان شدی انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیخوام الکی دلتو خوش کنم من دوبار آمپول زده بودم ولی هر دوبارم منفی نشون میداد یعنی هیچ وقت خبرش یه ...

چند روز بعدش تست دادی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وای 😍😍😍😍😍😍 سری قبل که منفی شدی یادمه چقد دلم میخواد اینسری مامان شده باشی انشالله

فداتشم خیلی دعا کن برام

دیگه جنین ندارم

اره تو همیشه پیامامو میخونی و منو لایک میکنی 😍

فداتشم خیلی دعا کن برام دیگه جنین ندارم اره تو همیشه پیامامو میخونی و منو لایک میکنی 😍

مثبتی فدات شم اصلا نگران نباش چشم خیلیییییی برات دعا میکنم گلم. چند روزه بودن جنینات. 

سلام‌ خوبه عزیزم خدا رو شکر  

مدسی عزیزم، شما تجربه انتقال دارین؟ میتونین منو راهنمایی کنید؟ جنین هامون رو فریز کردن و دکتر گفته روز اول پریودی که احتمالا اوایل تیر میشه برم پیشش تا تاریخ انتقال رو بهم بگه. 

مدسی عزیزم، شما تجربه انتقال دارین؟ میتونین منو راهنمتیی کنید؟ جنین هامون رو فریز کردن و دکتر گفته ر ...

به سلامتی عزیزم بله یه بار انتقال دادم جونم بگو. انشالله که انتقال میدی و مثبت میشی. چندتا جنین داری

عزیزان شما تجربه انتقال دارین؟ میتونین منو راهنمایی کنید؟ جنین هامون رو فریز کردن و دکتر گفته روز اول پریودی که احتمالا اوایل تیر میشه برم پیشش تا تاریخ انتقال رو بهم بگه. چی بخورم، چیکارها بکنم که انشالله نتیجه بگیرم و منفی نشم.

مرکز مام رفتم پیش دکتر منتظری

به سلامتی عزیزم بله یه بار انتقال دادم. انشالله که انتقال میدی و مثبت میشی. چندتا جنین داری

تلفنی گفتن ۱۲تا، هنوز نرفتم جواب آزمایش رو بگیرم

دفعه قبل ۲۰تا جنین بود البته توی یه مرکز دیگه که همش منفی شد

یه ۵ ۶ روز بعدش

جدییی حتی هاله هم ننداخت

عزیزان شما تجربه انتقال دارین؟ میتونین منو راهنمایی کنید؟ جنین هامون رو فریز کردن و دکتر گفته روز او ...

پیاده روی هر رو برو. دراز نشست بزن. گرمیجات خیلی بخور البته بستگی به طبعت هم داره. تا میتونی خودتو تقویت کن. با روغن سیاهدونه زیر دلت و ماساژ بده هر شب