2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044188 بازدید | 684363 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تلفنی گفتن ۱۲تا، هنوز نرفتم جواب آزمایش رو بگیرم دفعه قبل ۲۰تا جنین بود البته توی یه مرکز دیگه که ه ...

عزیزم متاسفم انشالله با این انتقال مامان میشی. استرس اصلا نداشته باش. استراحت و تقویت بدنت خیلی مهمه سبزیجات زیاد مصرف کن مغزیجات بخور. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه بابا چه هاله ای دو روزم نگهش میداشتم ولی نمینداخت😁😁

نمیدونم

میترسم‌دل خوش کنم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نمیخوام نا امیدت کنم ولی من اثرش تا روز ۱۰ واضح بود

عه 😕😕پس هیچی دیگه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام بچه ها کسی تجربه ای داره منو کمک کنه من انتقال دومم امروز روز ۹ سیکلم و روز ۳ امپولhcgزدم الا ...

سلام عزیزم، منم روز چهارم انتقالم و دیروز این آمپولو تزریق کردم، اتفاقا امروز با یکی از خانما در مورد hcg صحبت می کردم که کی بی بی بزنم بعد از تموم شدن این آمپول، گفت 5 روز بعد از تزریق آخرین آمپول hcg بی بی زده بود و مثبت شده بود، بعد آزمایشم داده بود مثبت بود، یه خانم دیگه هم یادمه قبلا شش روز بعد از آخرین تزریق این آمپول بی بی زده بود و مثبت بود و آزمایششم مثبت بود، برای اینکه خیالت راحت تر هم بشه، 5 روز بعد از تزریق آخرین آمپول hcg هم یه بی بی دیگه بزار، انشاءالله که دلت شاد شه و دامنت سبز شه گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم، منم روز چهارم انتقالم و دیروز این آمپولو تزریق کردم، اتفاقا امروز با یکی از خانما در مور ...

الان شش روز بعد زدن اخرین امپول

نمیخوام نا امیدت کنم ولی من اثرش تا روز ۱۰ واضح بود

امپول هاش سی جی روزچند زدی

الان شش روز بعد زدن اخرین امپول

مبارکه عزیزم  

انشاءالله جنینات محکم چسبیدن به دلت، چندتا انتقال داده بودی و چند روزه؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مبارکه عزیزم     انشاءالله جنینات محکم چسبیدن به دلت، چندتا انتقال داده بودی و چند روزه؟

هنوز که معلوم نیست دعا کن برام عزیزم انشاالله خدا دل توهم شاد کنه

سه تا سه روزه