2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044198 بازدید | 684363 پست
بچه ها من این ماه میرم تو سیکل انتقال دارو هاییکه برای انتقال میدن قیمتاش چه حدوده؟ خیلی گرون میشه؟& ...

قبل از انتقال به من استرادیول و آمپول پروژسترون دادن  که هر دو ارزون بودن، بعد از انتقال هم آمپول هاش سی جی، آمپول انوکساپارین، شیاف پروژسترون، فولیک اسید، استرادیول و آمپول پروژسترون خریدم همش 500 تومانی شد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درحال حاضر زیر نظر هیچ دکتری نیستم. همسرم زیر نظر  دکتر خردمند بود ک اونم گفت برین مرکز نابارور ...

ببین صد در صد تهران علمشون و رسیدگیشون خیلی بهتره .ولی خوب اهواز هم خیلی ها نتیجه گرفتن،دو تا مرکز داره ،مهزیار و جهاد ،بیمارستان امام هم هست که دولتیه ولی خوب انگار زیاد خوب نیست 

دکتر فرحناد و مرمضی و نقاب و ...مرکز مهزیارن اگر اشتباه نکنم 

دکتر دیباوند و ساره امیر زاده و نیکبخت هم مرکز جهاد هستن 

مشکلتون در چه حدی هست ؟میدونی تحرک و مورفولوژی اسپرم چنده ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بله الان خیلی تلخ شده و سمی اسیاب نکن اصلا برا خوردن.

باشه عزیزم🥺🥺آخه دستی اصلا پودر نمیشه 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
حق داری عزیزم کارای اداری واقعا دست وپاگیرن همه‌اشم کارای بیخودین خدامشکلتون حل کنه انشاالله .ببخشید ...

همسرم اوضاع خوب نیست مورفولوژی صفر دی اف ای بالا خودمم تخمک بیکیفیت و کیست اندومتریوز دارم حتی همسرم تسه شد ولی جنین نشد میترسم 32تومن باز هزینه کنم تخمک اهدایی بگیرم باز جنین نشه خیلی حال بدی دارم خدا خودش کمک کنه به هممون 

همسرم اوضاع خوب نیست مورفولوژی صفر دی اف ای بالا خودمم تخمک بیکیفیت و کیست اندومتریوز دارم حتی همسرم ...

عزیزم مکمل استفاده کردین قبل از پانکچر و تسه؟

طب سنتی اسلامی چی؟

ببین طب سنتی اسلامی درسته دیر جواب میده اما اثر گذاره

سلام بچه ها کسی تجربه ای داره منو کمک کنه

من انتقال دومم امروز روز ۹ سیکلم و روز ۳ امپولhcgزدم

الان بی بی چک زدم و با اینکه ادرارم غلیظ نبود همون موقع مثبت شد

بنظرتون اثر امپول؟

اخه سری قبل هم همین روز بی بی چک زدم و منفی شد با اینکه امپول زده بودم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم مکمل استفاده کردین قبل از پانکچر و تسه؟ طب سنتی اسلامی چی؟ ببین طب سنتی اسلامی درسته دیر جوا ...

آره عزیزم قبل اینکه وارد سیکل بشیم ارولوژیست به همسرم دارو داد حتی امپول هورمونی بهش داد ولی خب نشد دیگه طب سنتی یه مدت خرنوب یه سری پودر که از عطاری گرفت خورد اونم جواب نداد 

سلام عزیزم خوبی چخبر جواب کاریوتایپ شما اومد؟ راستی آزمایش های ایمنی اتعقادی رو دادی؟ من یه فاکتو ...

راستشوبخوای وای نه جواب کاریوتایپ نگرفتم خوب شدیادم انداختی بپرسم ببینم دراومده بریم بگیریم. 

اره ایمنی منم آپکامشکل داره, بایدسرم اینهابزنم

سلام بچه ها کسی تجربه ای داره منو کمک کنه من انتقال دومم امروز روز ۹ سیکلم و روز ۳ امپولhcgزدم الا ...

عزیزم آمپول تا ۱۴ روز باعث  مثبت کاذب میشه

ولی ان شاالله کاذب نباشه و باردار باشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍