2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044412 بازدید | 684386 پست
دخترا من خلط گلوم برطرف نمیشه راهکار دارین تا انتقال خوب بشه خلط گلوم چون رفلاکس معده دارم بعضی وقتا ...

عزیزم من یادمه انا جون هم این مشکل رو داشت و زیر نظر دکتر معدشون کل بارداریشون رو دارو مصرف میکردن حتی گفتن رفلاکسشون بعد پردنیزولون شدیدتر شد حتما دکتر برو عزیزم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم من یادمه انا جون هم این مشکل رو داشت و زیر نظر دکتر معدشون کل بارداریشون رو دارو مصرف میکردن ح ...

آره باید برم خیلی اذیت میشم سرفه م میاد باید بپرسم چی مصرف کنم که مضر نباشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونایی که مثبت شدین چراجواب منونمیدین😢یکم ازعلایمتون بگین واینکه لکه بینی داشتین یانه😥

عزیزم زیاد به علایم تکیه نکن.بیشتر علایم بخاطر داروهاست. من دفعه اول همه علایمی که مثبتی ها داشتن رو داشتم اما منفی شدم.دفعه سوم که مثبت شدم هیچ علایم خاصی نداشتم فقط یکی دوروز لک دیدم که اونم بخاطر کمبود پروژسترون بود و با اضاف کردن شیاف دیگه ندیدم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم منم این مشکل رو دارم....  عملا باید رفلاکس رو کنترل کنی که خلط پشت حلقتم بهتر بشه.....&n ...

شما اهل تبریزین اگه آره کدوم دکتر رفتین برا مشکلتون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره من چند سال قبل که با شوهر یک سال بود می‌رفتیم پیش یک دکتر ارلوژیست آخرش بعده یکسال بهمون گفت بچه ...

نمیدونم چی بگم من نمیگم امید الکی بدنا نه حقیقت و بگو اما کلی امید بده به مریض بگو راه حل داره اخه یعنی چی که شما بچه دار نمیشید مگه تو استغفرالله خدایی

من حتی 1درصد هم فکر نمیکردم باردار شم حتی دکتر جنتی به همسرم گفت راه درازی جلو پاته با مورفولوژی صفر باید دوماه حداقل دارو بخوری تا بشه 1 درصد و وارد سیکل بشی من دو هفته حامله بودم این حرفارو دکتر زد بهمون

خدا بهم ثابت کرد فقط خودش باید بخواد

ایشالله خیلی زود قسمت خودت قربونت برم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آستاره جان عزیزم من برا بار دوم که آزمایش دادم به تجویز دکتر محیطی من رو فرستاد پیش متخصص خون . اونج ...

ممنونم دلارام جان عزیزم که وقت گذاشتی و توضیح دادی ،شما هم همین دو فاکتور مشکل داشتی ؟میدونم قبلا ازت پرسیدم ولی شرمنده فراموش کردم گلم 

امروز رفتم پیش دکتری که شهر خودمون زیر نظرش بودم ،نظرش این بود که از روز اول انتقال باید آنوکسا بزنم ،(یاد خودت افتادم که بعد دکتر مصطفایی قبول نکرد )

گفت این مورد باعث سقط میشه ،استرس بدی افتاده به جونم ،همش دارم خودم رو سرزنش میکنم که چرا زودتر آز ندادم ،همش میگم ممکنه دو انتقال قبلی هم به خاطر همین منفی شده باشه 😢😢

منم فموبرا گرفتم حاوی ویتامینهای گروه ب ،دیگه نمیدونم مثل ب کمپلکس خوبه یا ن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آستاره جان عزیزم من برا بار دوم که آزمایش دادم به تجویز دکتر محیطی من رو فرستاد پیش متخصص خون . اونج ...

خودت خوبی گلم ، گل پسرت خوبه ؟یه هفته دوری تموم شد یا نه؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیدونم چی بگم من نمیگم امید الکی بدنا نه حقیقت و بگو اما کلی امید بده به مریض بگو راه حل داره اخه ی ...

عزیزمی خدا حفظش کنه که امید میدی آره دکترا بعضیشون ملاحظه نمیکنن ما کفش آهنی می‌پوشیم میریم تو این راه همه عوارض داروها و بجون می‌خریم همه بد مزه ها رو میچشیم آخرش هم دکتر با این همه وقتی میریم مطب جوری میکوبه که دلسردتر از همیشه میریم خونه ماها خسته تر از این حرفا هستیم که بشینیم دلداری بدیم به دلمون اما بازم شکر شکر شکر که هنوز خدا برامون نور امیدی گذاشته منتظرم فسقلیای تو فریز بیان تو دلم و خداشون حافظشون باشه برا رفلاکس هم باید برم مشورت ببینم چی میشه توکل بخدا

سلام بچه ها دوستم طبیعی باردار شده و پنج هفتشه الان لکه ببینی داره شیاف و آمپول پروژسترون و اسپرین م ...

بچه ها جواب سوالمو اگه میدونید بگید بی زحمت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره واس منم صفرایی هسش وای خوبی جونم فسقلیت خوبه من می‌خوام انتقال بدم دکتر دارو فک نکنم تجویز کنه ن ...

عزیزم فدات.... 

والا دکتر حلق و گوش و بینی من داده بود خصوصا داروهای سیکل خودشون چون تشدید میکردن تجویز کرد. دکتر زنانمم تایید کرد که بخورم..... 

حتی تو بارداریم هم خوردم..... 

وروجکامم خوبن شکر خدا..... 

انشالله قسمت تک تکتون..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره باید برم خیلی اذیت میشم سرفه م میاد باید بپرسم چی مصرف کنم که مضر نباشه

عزیزم من کلا به خاطر رفلاکسم خیلی اذیت میشم اگه رعایت نکنم حتی به دفعات ذات الریه کردم.... 

سعی کن رژیم غذاییتو حتما رعایت کنی..... 

از دو ساعت قبل خواب سعی کن چیزای آبکی کلا نخوری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com